gratis reserveren

Vanuit het diepe zuiden rijden wij naar het noorden, oosten, verder naar het zuiden en westen

Biesmans Tours, gevestigd in Maastricht een klein maar zeer betrokken busverhuur bedrijf. Het bedrijf is specialist op het gebied van personenvervoer en vervoert dagelijks tientallen personen naar en van hun bestemming. Dit doen zij zowel voor een grote groep vaste klanten alsmede voor opdrachtgevers die een keer een bus nodig hebben en op zoek zijn naar een betrouwbaar busverhuur bedrijf. Bij Biesmans Tours bent u dan in ieder geval aan het juiste adres.

Door de kleinschaligheid van het bedrijf heeft u veelal direct contact met de eigenaar van de onderneming. Deze korte lijnen hebben voor u als opdrachtgever vele voordelen. Afspraken zijn bij Biesmans Tours altijd helder en het tarief is over het algemeen scherp. Tevens is de eigenaar van Biesmans Tours ook chauffeur en kent hij vele bestemmingen in zowel het binnen- als buitenland. Busverhuur bedrijf Biesmans Tours biedt u een prijs- kwaliteitverhouding die altijd in balans is. En kwaliteit...dat leveren ze zeker.

Het wagenpark van Biesmans Tours is modern, goed onderhouden en van alle gemakken voorzien om u en uw medepassagiers op een comfortabele en veilige wijze naar uw bestemming te brengen. Zo bestaat het wagenpark van Biesmans Tours uit een tweetal mooie, goed onderhouden, witte touringcars die in totaal plaats bieden voor circa 100 personen! Wilt u echter met een grotere groep op stap, ook dat is geen probleem bij Biesmans Tours. Door goede contacten met collega busverhuur bedrijven kunt u ook voor grotere groepen bij Biesmans Tours terecht.

Bij busverhuur bedrijf Biesmans Tours kunt u voor vele verschillende vervoerswensen terecht. Zo organiseert Biesmans Tours graag voor u uw transfer, vliegveld vervoer, vervoer voor uw uitje, dagtocht, (meerdaagse) vakantie, (zakelijk) evenement en schoolreisje.

Zoals u kunt lezen is Biesmans Tours een allround busverhuur bedrijf waar u terecht kunt voor vrijwel al uw vervoerswensen! Neem eens contact op en vraag naar de mogelijkheden.

...   lees verder

Hier een Bus huren?

 •   Geverifieerd bedrijf
 •   7 recencies
 •   Gratis reserveren
 •   Gratis annuleren

Logo Biesmans Tours
Biesmans Tours
Koning Clovisstraat
6226 AEMaastricht, Nederland

Aanbevolen

2 x bus in wagenpark

Reviews

Boek uw bus op basis van 7 geverifieerde recencies

Geweldig!
7
Reviews
Kwaliteit bus 9.5
95% Complete
Service 8.6
86% Complete
8.9

 • 17 okt 2016

  Ik ben uiterst tevreden over de dienstverlening van Biesmans Tours. Ik heb via e-mail contact gehad met de heer Kunst die steeds zeer snel, vriendelijk en professioneel reageerde. Het was geen enkel probleem om de tijden iets aan te passen en om een paar passagiers ergens anders op te laten stappen. Een dag nadat ik de factuur had betaald ontving ik zelfs nog een mailtje waarin ik bedankt werd voor het verleende vertrouwen en de prettige samenwerking.
  Verder was de bus modern en heel netjes. De tijden zijn keurig nageleefd en alle passagiers hebben een plezierige busrit gehad.

  Kwaliteit bus 10.0
  100% Complete
  Service 10.0
  100% Complete
  10
 • 29 jun 2016

  Wij waren zeer tevreden met de service van Biesmans Tours. Stipt op tijd en een voordelige prijs.

  Kwaliteit bus 9.0
  90% Complete
  Service 10.0
  100% Complete
  9.5
 • 12 aug 2015

  De 29 reizigers waren zeer tevreden, zeker onthouden voor een volgende keer. Na volledig programma te hebben gemeld werd de prijs met 50 euro verhoogd. Was acceptabel.

  Kwaliteit bus 10.0
  100% Complete
  Service 10.0
  100% Complete
  10
 • 4 jul 2015

  Prima! Verder niks bijzonders.

  Kwaliteit bus 7.0
  70% Complete
  Service 7.0
  70% Complete
  7
 • 29 jun 2015

  Prima bedrijf, bus en een scherpe prijs.

  Kwaliteit bus 8.0
  80% Complete
  Service 5.0
  50% Complete
  6.5

Bekijk alle reviews

Huur nu een Bus met Chauffeur bij Biesmans Tours of start uw vergelijking

Vind uw bus bij een van de talloze busverhuur bedrijven in Nederland. Bespaar door prijzen en ervaringen te vergelijken.