gratis reserveren

Ook goed en veilig vervoer op maat hoeft niet duur te zijn

Van Mil Tours is een groot busverhuur bedrijf met twee vestigingen. Een vestiging in Barneveld (waar de hoofdvestiging zich bevindt) en een vestiging in Veenendaal.

Het bedrijf heeft jarenlange ervaring en is daarmee een echte specialist op het gebied van busvervoer en busverhuur. Sinds jaar en dag organiseren zij groepsvervoer op maat en bieden zij georganiseerde reizen aan naar zowel het binnen- als buitenland. Ook zijn zij aangesloten bij de SKTB (Stichting Keurmerk Touringcarbedrijven). Dit keurmerk biedt voor u als opdrachtgever extra zekerheden op het gebied van service, veiligheid en comfort.

De vormen van vervoer die door Van Mil Tours aangeboden worden uiten zich in verschillende diensten. Van compleet georganiseerde reizen en dagtochten tot puur het vervoer van A naar B en weer terug. Daarmee is Van Mil Tours een degelijke, tevens betrouwbare speler in de personenvervoer branche.

De core business van Van Mil Tours is het busverhuur gedeelte. Zo beschikt busverhuur bedrijf Van Mil Tours over een uiterst modern en tevens jong wagenpark met verschillende bussen. De capaciteit loopt uiteen van 25 tot en met 76 zitplaatsen. Daarmee kunnen zij zowel kleinere als grotere groepen voorzien van maatwerk vervoer. Tevens is Van Mil Tours in het bezit van een rolstoelbus, een ideale oplossing voor mindervalide personen.

Naast enkel het busvervoer van vertrekpunt naar bestemming (en retour) is het ook mogelijk om bij Van Mil Tours een compleet arrangement samen te stellen. U kunt daarbij kiezen uit verschillende bestemmingen in het binnen- en buitenland. Denk daarbij aan bestemmingen als Barcelona, Praag, Londen, Brussel, Antwerpen, Parijs, Rome, Krakau, Berlijn, een dagje skiƫn in Sauerland of een dagje naar Disneyland Parijs.

Uiteraard kunt u ook een arrangement op maat laten samenstellen waarbij er rekening gehouden wordt met uw specifieke wensen. U kunt hiervoor geheel vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.

Van Mil Tours doet nog meer. Zo organiseren zij ieder jaar dagtochten naar terugkerende evenementen zoals de Huishoudbeurs in de Amsterdamse Rai, Prinsjesdag en naar verschillende kerstmarkten in het binnen- en buitenland. Ook bieden zij tuinreizen aan naar de meest mooie tuinen met prachtige architectuur.

Ook voor schoolreisjes kunt u bij Van Mil Tours aan de bel trekken. Speciaal voor scholen heeft van Mil Tours een brochure samengesteld waarin de meest uiteenlopende schoolreisjes naar verschillende bestellingen staan omschreven. Dit zijn complete arrangementen inclusief vervoer en entree voor een zo scherp mogelijk tarief. Uiteraard is het ook mogelijk om de arrangementen uit te breiden met een lunch en / of een eventuele versnapering.

Naast al deze vormen van vervoer kunt u bij Van Mil Tours ook terecht voor het huren van verschillende wagens. Te denken valt aan rolstoelbussen, personenauto's, bestelbusjes en vrachtwagens met laadklep. Ook wanneer u gaat trouwen of wanneer u iemand helpt bij de organisatie van zijn of haar bruiloft kunt u bij Van Mil Tours terecht. Speciaal voor die doelgroep heeft Van Mil Tours drie uiterst unieke old-timer bussen in haar bezit. Door het gevarieerde wagenpark van Van Mil Tours zijn de mogelijkheden eindeloos en is Van Mil Tours vrijwel altijd in staat u te voorzien van busvervoer.

...   lees verder

Hier een Bus huren?

 •   Geverifieerd bedrijf
 •   90 recencies
 •   Gratis reserveren
 •   Gratis annuleren

Logo Broek Van Mil Tours
Broek Van Mil Tours
Pascalstraat
3771 RTBarneveld, Nederland

Aanbevolen

17 x bus in wagenpark

Reviews

Boek uw bus op basis van 90 geverifieerde recencies

Prima
90
Reviews
Kwaliteit bus 7.9
79% Complete
Service 7.9
79% Complete
7.9

 • 29 mrt 2019

  De chauffeur heeft heel goed meegedacht, was telkens prachtig op tijd. Heeft ons voor de deur afgezet en is toen pas een plekje gaan zoeken voor de bus. Wij waren uitermate tevreden!

  Kwaliteit bus 10.0
  100% Complete
  Service 10.0
  100% Complete
  10
 • 4 mrt 2019

  Wij zijn heel tevreden over de samenwerking met Broek van Mil en kijken alweer uit naar de volgende geplande activiteit!

  Kwaliteit bus 9.0
  90% Complete
  Service 8.0
  80% Complete
  8.5
 • 28 dec 2018

  Heel vriendelijk

  Kwaliteit bus 7.0
  70% Complete
  Service 7.0
  70% Complete
  7
 • 21 jun 2018

  Prima geregeld !

  Kwaliteit bus 9.0
  90% Complete
  Service 9.0
  90% Complete
  9
 • 22 jan 2018

  prima contact met het bedrijf en de chauffeur

  Kwaliteit bus 9.0
  90% Complete
  Service 9.0
  90% Complete
  9

Bekijk alle reviews

Huur nu een Bus met Chauffeur bij Broek Van Mil Tours of start uw vergelijking

Vind uw bus bij een van de talloze busverhuur bedrijven in Nederland. Bespaar door prijzen en ervaringen te vergelijken.