gratis reserveren

De klant is onze grootste leermeester

Deuts Reizen is in het Gooi, de randstad en omstreken specialist op het gebied van busvervoer voor schoolreisjes, bruiloften, (zakelijke) evenementen, vliegveld transfers, wintersportvakanties, stedentrips, zomervakanties, personeelsuitjes, bedrijfsfeesten, dagtochten en overig busvervoer voor zowel grote als kleine groepen.

Het bedrijf beschikt over een uitgebreid, goed onderhouden en tevens modern wagenpark met verschillende bussen in verschillende maten van luxe en formaat. Wanneer u met Deuts Reizen op stap gaat wordt u altijd begeleid door een professional. In dat geval fungeert de chauffeur als reisleider, maar uiteraard is het ook mogelijk om zelf een reisleider mee te laten reizen.

U leest het al...Deuts Reizen stelt altijd alles in het werk om uw reis vlekkeloos te laten verlopen. Het moderne wagenpark vormt daarbij een belangrijk onderdeel van de basis. Zo beschikt het busverhuur bedrijf Deuts Reizen onder andere over 24-, 50-, 60-, 75-, 85- en 91-persoons bussen.

Bij busverhuur bedrijf Deuts Reizen zijn nagenoeg alle bussen voorzien van een toilet, dvd-speler en een bar. Daarnaast zijn veel van de touringcars in klasse te wijzigen. Zo is het vaak mogelijk om een bus om te laten bouwen naar een tourist class bus (met een standaard stoelopstelling), een comfort class bus (met een ruimere stoelopstelling) of naar een royal class bus (een ruimere stoelopstelling met extra beenruimte). Naast de standaard bussen beschikt busverhuur bedrijf Deuts Reizen over Koninklijke Blue Business Coaches. Daarnaast hebben zij dubbeldekker bussen beschikbaar waarbij u met 75 tot 91 personen in één bus kunt reizen!

Voorafgaand aan uw reis zal Deuts Reizen altijd goed luisteren naar uw wensen. Door uw wensen goed in kaart te brengen en door het gevarieerde aanbod aan bussen is dit busverhuur bedrijf in staat maatwerk vervoer te leveren voor een zeer scherp tarief.

Bij Deuts Reizen is het ook mogelijk om een gehele reis op maat te laten verzorgen (inclusief accommodatie). Deuts Reizen zal daarbij met u in overleg een gevarieerd programma opstellen. Uiteraard zal uw wens daarbij centraal staan.

Door de jarenlange ervaring van Deuts Reizen in zowel het binnen- als buitenland kennen zij de leukste bestemmingen en kunnen zij de mooiste programma's voor u samenstellen. Graag neemt Deuts Reizen al het werk voor u uit handen. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

Deuts Reizen beschikt over betrokken, gedreven en gemotiveerd personeel. De chauffeurs zijn goed opgeleid, beschikken over alle benodigde papieren en weten goed hoe zij de rol als gastheer / vrouw moeten aannemen. Zij zijn het visitekaartje van Deuts Reizen en zullen u ten alle tijden op een veilige, comfortabele en plezierige wijze naar uw bestemming brengen.

Kortom: of u nu een complete reis wilt laten verzorgen of alleen busvervoer wenst voor het vervoer van A naar B (en weer terug), bij Deuts Reizen zit u goed! Neem gerust eens contact op met Deuts Reizen om uw wensen te bespreken!

...   lees verder

Hier een Bus huren?

 •   Geverifieerd bedrijf
 •   38 recencies
 •   Gratis reserveren
 •   Gratis annuleren

Logo Deuts reizen
Deuts reizen
Hortensiastraat
1214 ARHilversum, Nederland

Aanbevolen

7 x bus in wagenpark

Reviews

Boek uw bus op basis van 38 geverifieerde recencies

Geweldig!
38
Reviews
Kwaliteit bus 8.8
88% Complete
Service 8.8
88% Complete
8.8

 • 22 nov 2016

  Contact is niet altijd even goed of even vriendelijk

  Kwaliteit bus 7.0
  70% Complete
  7
 • 25 sep 2016

  Vriendelijke chauffeur.
  Echter op de vraag of de airco aan zou kunnen heeft de chauffeur weliswaar direct gereageerd, maar na (te) korte tijd heeft hij de airco weer uitgezet. Het was voor de passagiers te warm tijdens de rit, vooral terug.

  Kwaliteit bus 8.0
  80% Complete
  Service 9.0
  90% Complete
  8.5
 • 9 jun 2016

  De prijs was uitstekend!

  Kwaliteit bus 9.0
  90% Complete
  Service 9.0
  90% Complete
  9
 • 17 mei 2016

  De bus was een half uur te laat door omstandigheden, maar de buschauffeur stelde zelf voor om ons ook een half uur later op te halen, wat heel aardig was.

  Kwaliteit bus 7.0
  70% Complete
  Service 7.0
  70% Complete
  7
 • 29 apr 2016

  Omdat alles redelijk last-minute geregeld moest worden, ben ik erg blij met hoe Deuts reizen hier mee om is gegaan. We hadden uiteindelijk door toeval zelfs een grotere bus (makkelijker slapen tijdens de nachtreis) dan vooraf was afgesproken. De bus was netjes en de chauffeur was een hele fijne man waar ik goed mee overweg kon. Al met al een prima bedrijf waar ik in de toekomst zeker nog eens een reis mee wil organiseren!

  Kwaliteit bus 9.0
  90% Complete
  Service 10.0
  100% Complete
  9.5

Bekijk alle reviews

Huur nu een Bus met Chauffeur bij Deuts reizen of start uw vergelijking

Vind uw bus bij een van de talloze busverhuur bedrijven in Nederland. Bespaar door prijzen en ervaringen te vergelijken.