gratis reserveren

We are not the best, but better than the rest!

Mtours is uniek in zijn soort. Wij richten ons vooral op de minder mobiele gast en willen hen graag een leuke en gemakkelijke reis aanbieden. Dit kunnen wij bereiken doordat wij in een van de twee bussen beschikken over een rolstoellift en hier voldoende ruimte hebben voor de rolstoelgasten. Onze rolstoeltouringcar heeft plek voor maximaal vijftien rolstoelen.

Naast de minder mobiele gast bieden wij ook vervoer aan voor schoolreisjes, dagtochten, wintersport en al het andere reguliere vervoer. Onze bussen beschikken over bijna alle faciliteiten om u zo comfortabel mogelijk te vervoeren. Wij streven als Mtours ernaar dat iedereen veilig vervoerd kan worden. Wij vervoeren de gasten volgens de normen van een keurmerkbedrijf. In onze bussen kunnen wij maximaal per bus 59 gasten vervoeren, maar als u met meer mensen wilt reizen is dit geen probleem want door samenwerking met andere busmaatschappijen kunnen wij ook de grotere groepen aan.

Wij vinden klantvriendelijkheid en een goede service heel belangrijk en doen er dan ook alles aan om dit te bereiken. Zo hebben wij vriendelijke en ervaren chauffeurs in dienst die u graag vervoeren. Het personeel is enthousiast en zorgt ervoor dat u een prettige reis beleeft.

...   lees verder

Hier een Bus huren?

 •   Geverifieerd bedrijf
 •   5 recencies
 •   Gratis reserveren
 •   Gratis annuleren

Logo Mtours
Mtours
Nieuweland
1991 EAVelserbroek, Nederland

Aanbevolen

0 x bus in wagenpark

Reviews

Boek uw bus op basis van 5 geverifieerde recencies

Geweldig!
5
Reviews
Kwaliteit bus 9.6
96% Complete
Service 9.4
94% Complete
9.5

 • 9 apr 2018

  Hans was een fantastische en flexibele partner; we vlogen met 2 groepen, waarvan 1 groep vertraging had. Hij heeft enorm geholpen om de griep die aankwam te ondersteunen!

  Kwaliteit bus 10.0
  100% Complete
  Service 10.0
  100% Complete
  10
 • 10 jan 2017

  Gewoon top!

  Kwaliteit bus 10.0
  100% Complete
  Service 10.0
  100% Complete
  10

Bekijk alle reviews

Huur nu een Bus met Chauffeur bij Mtours of start uw vergelijking

Vind uw bus bij een van de talloze busverhuur bedrijven in Nederland. Bespaar door prijzen en ervaringen te vergelijken.