gratis reserveren

Maatwerk vervoer toegespitst op de actuele wensen

Personenvervoer Leenders uit Beek-Ubbergen is al sinds 1935 een begrip binnen de personenvervoer sector en staat garant voor een prima verzorgde reis waarbij men de met u gemaakte afspraken nakomt. Op die manier kunt u genieten van een goed georganiseerde reis, comfortabel vervoer in moderne bussen en dat voor een scherpe prijs.

Personenvervoer Leenders biedt, op het gebied van personenvervoer, verschillende diensten aan. Zo bestaan de diensten van Personenvervoer Leenders onder ander uit: internationaal en nationaal groepsvervoer, taxi vervoer, luchthavenvervoer en speciaal rolstoelvervoer.

Bij de organisatie van uw vervoer zal Personenvervoer Leenders uw wensen en tevens behoeften altijd centraal stellen. Op die manier wordt altijd maatwerk vervoer geleverd.

Personenvervoer Leenders beschikt over een uitgebreid en tevens modern wagenpark met verschillende soorten wagens. Zo bestaat het wagenpark van Personenvervoer Leenders onder andere uit taxi's t/m 4 personen, taxibusjes t/m 8 personen en touringcars t/m 14, 19, 25, 36 en 50 personen. Door dit gevarieerde wagenpark kunnen zij vraag en aanbod scherp op elkaar afstemmen en op die manier kan er efficiƫnt gepland worden. Hetgeen weer positief uitpakt voor u, omdat zo de prijs wordt gedrukt.

Kortom, bij Personenvervoer Leenders kunt u terecht voor alle soorten vervoer. Heeft u toch specifieke wensen en bent u gebaat bij een mogelijk andere vorm van vervoer, dan staan zij altijd klaar om u van dienst te zijn en vrijblijvend te adviseren.

...   lees verder

Hier een Bus huren?

 •   Geverifieerd bedrijf
 •   14 recencies
 •   Gratis reserveren
 •   Gratis annuleren

Logo Leenders
Leenders
Bouwkamp
6576 JXOoij, Nederland

Aanbevolen

5 x bus in wagenpark

Reviews

Boek uw bus op basis van 14 geverifieerde recencies

Geweldig!
14
Reviews
Kwaliteit bus 8.8
88% Complete
Service 8.6
86% Complete
8.7

 • 20 dec 2016

  heel correct, en zeer netjes op tijd.
  afspraak was eigenlijk 02.00 uur ophalen,ik heb aan de chauffeur gevraagd of hij om 01.15 er kon zijn,en hij was er om 01.15 .

  Kwaliteit bus 9.0
  90% Complete
  Service 10.0
  100% Complete
  9.5
 • 15 dec 2016

  naar aanleiding van het contact wat wij gehad hebben met onze familie moet ik u zeggen dat zij een niet zo goede ervaring hebben
  op de heen weg hadden ze het idee dat de chauffeur bijna in slaap viel en op de terug weg was dat idee nog erger sommige dachten zelfs dat ie gedronken had de bus slingerde soms
  ook dachten sommige dat de verlichting van de bus te weinig was de koplampen schenen bijna niet
  al met al waren ze blij dat ze erwaren
  dit zijn hun bevindingen

  m.v.g. ans manie

  Kwaliteit bus 8.0
  80% Complete
  Service 6.0
  60% Complete
  7
 • 19 okt 2016

  Service was prima. Snel nieuwe goedkopere offerte ivm minder passagiers. Om s' nachts optijd naar huis te kunnen een kleinere bus en taxi busje gestuurd omdat de grotere vertraging had. Prima geregeld.

  Kwaliteit bus 8.0
  80% Complete
  Service 9.0
  90% Complete
  8.5
 • 31 aug 2016

  Prima en alles op tijd

  Kwaliteit bus 8.0
  80% Complete
  Service 8.0
  80% Complete
  8
 • 12 jan 2016

  De buschauffeur heeft ons netjes thuisgebracht terwijl dat niet hoefde. We hadden op de willemsweg afgesproken maar omdat het zo regende zei de chauffeur ik breng jullie naar huis. Voor ons supergeweldig!!

  Kwaliteit bus 10.0
  100% Complete
  Service 10.0
  100% Complete
  10

Bekijk alle reviews

Huur nu een Bus met Chauffeur bij Leenders of start uw vergelijking

Vind uw bus bij een van de talloze busverhuur bedrijven in Nederland. Bespaar door prijzen en ervaringen te vergelijken.