gratis reserveren

Toonaangevend in personenvervoer

Toonen Taxi & Touringcar is in de regio Uden en Veghel inmiddels een begrip. Ook ver daarbuiten verzorgen zij het busvervoer voor vele opdrachtgevers.

Voor het busvervoer beschikt het bedrijf over een wagenpark met maar liefst 14 luxe wagens. De verschillende wagens hebben de capaciteit voor 8, 19, 25, 28, 31 en 40 personen. Op die manier kunnen zij het vervoer voor zowel grote als kleine groepen verzorgen.

Vanuit Veghel, Uden en omstreken verzorgt Toonen Taxi en Touringcar voor een groot aantal vaste klanten dagelijks het vervoer. Naast het vervoer voor hun vaste klanten verzorgen zij tevens dagelijks het vervoer voor groepen die voor een bepaalde dag een bus met chauffeur nodig hebben. Dat kan zijn om naar een luchthaven vervoert te worden, voor een feestje, uitje, bruiloft, een pendel, bedrijfsbezoek, congresbezoek, beursbezoek, festival, gala of schoolreisje. Ook voor verre (meerdaagse) reizen kunt u Toonen Taxi & Touringcar inschakelen. Extra bagage is dan ook geen probleem. Zo beschikt het bedrijf over een tweetal bagageaanhangers.

Toonen Taxi & Touringcar biedt vervoer aan tegen een zeer scherp tarief. Voor goed vervoer op maat voor een lage prijs zit u bij Toonen Taxi & Touringcar helemaal goed.

...   lees verder

Hier een Bus huren?

 •   Geverifieerd bedrijf
 •   113 recencies
 •   Gratis reserveren
 •   Gratis annuleren

Logo Toonen Taxi & Touringcar
Toonen Taxi & Touringcar
De Vlonder
5427 DHBoekel, Nederland

Aanbevolen

14 x bus in wagenpark

Reviews

Boek uw bus op basis van 113 geverifieerde recencies

Zeer Goed
113
Reviews
Kwaliteit bus 8.1
81% Complete
Service 8.5
85% Complete
8.3

 • 5 jul 2017

  * Afgesproken tijdstip op 19 juni werd niet behaald. De reizigers stonden een half uur van te voren klaar om aan uw gevraagde stipte vertrektijd te voldoen, anders kan dit in rekening worden gebracht. We zijn pas om 13.30u vertrokken.
  * Reisroute werd bij Tilburg zonder informatie gewijzigd waardoor reizigers onrustig werden en o.g. als reisleider had dit pas later door. Ik heb toen de chauffeur de reden om de gewijzigde route gevraagd. Tegenwoordig met de gsm kan men alles helaas volgen, wat niet altijd even prettig kan zijn.
  * Verbeterpunt :Bij het optrekken van de bus viel de motor regelmatig uit!

  Op de terugweg op 23 juni verdient de chauffeur een grote pluim voor zijn begeleiden van de reizigers tijdens een stop van bijna 2,5 uur ivm een ongeval ! Chapeau

  Kwaliteit bus 8.0
  80% Complete
  Service 7.0
  70% Complete
  7.5
 • 30 jun 2017

  De communicatie in het voorstadium was erg prettig. De reservering verliep soepel en een dag van tevoren is alles doorgenomen op een duidelijke wijze. De chauffeur was op tijd op locatie en het vertrek verliep zonder verdere problemen. Na een tijdje in de bus gezeten te hebben merkten we op dat er iets mis moest zijn met de schokdempers, want over elk klein hobbeltje in de weg, zeker als men achterin zat, schoot je tientallen centimeters omhoog uit je stoel. We klagen niet snel, realiserend dat de prijs relatief erg goed was, maar het was na een tijdje gewoon niet meer uit te houden. Ik stel voor dat er zeker naar deze bus gekeken wordt, want hier zou ik geen klanten mee de weg op sturen, enerzijds qua comfort maar ook zeker uit het veiligheidsperspectief. Daarnaast waren een aantal dingen van de chauffeur een beetje eigenaardig; bij de tolwegen reed hij 4 keer in de verkeerde doorgang, de route klopte niet dus hij heeft meermaals moeten omrijden en hij leek soms een beetje afwezig.
  Afgezien van deze mindere dingen hebben wij een hele leuke dag in Parijs gehad, maar de aangekaarte zaken moeten toch zeker beter.

  Kwaliteit bus 8.0
  80% Complete
  8
 • 19 feb 2017

  Goed

  Kwaliteit bus 10.0
  100% Complete
  Service 10.0
  100% Complete
  10
 • 9 jan 2017

  Het was goed geregeld. Netjes op tijd en een leuke / gezellige chauffeur. Prima!

  Kwaliteit bus 8.0
  80% Complete
  Service 9.0
  90% Complete
  8.5
 • 20 dec 2016

  Zeer professionele maatschappij.
  Op voorhand zeer communicatief i.v.m. de planning en de chauffeur was zeer flexibel.

  Kwaliteit bus 10.0
  100% Complete
  Service 9.0
  90% Complete
  9.5

Bekijk alle reviews

Huur nu een Bus met Chauffeur bij Toonen Taxi & Touringcar of start uw vergelijking

Vind uw bus bij een van de talloze busverhuur bedrijven in Nederland. Bespaar door prijzen en ervaringen te vergelijken.