gratis reserveren

Voor ieder type reis of wens is een bus beschikbaar

Triomf Tours is al meer dan 25 jaar specialist op het gebied van besloten groepsvervoer. Graag verzorgen zij dan ook maatwerk vervoer voor uw reis. Triomf Tours is een bekende, tevens belangrijke speler binnen de vervoerssector en kent verschillende specialismen. U kunt daarbij denken aan het vervoer voor uw bedrijfsuitje, feestavond, dagje uit, familiefeest, bruiloft, vergadering, evenement, beurs, congres, seminar, promotietour, dagtocht, zomervakantie, wintersportvakantie, schoolreisje, stedentrip en andere vormen van vervoer. Kortom: voor iedere type reis heeft Triomf Tours een bus voor u beschikbaar.

Het verzorgingsgebied van busverhuur bedrijf Triomf Tours is met name Midden-Nederland. Afhankelijk van uw wensen kunnen zij ook buiten dit verzorgingsgebied uw reis verzorgen en toch een scherp tarief bieden!

Bij het organiseren van een reis is Triomf Tours zeer behulpzaam en kunnen zij u goed adviseren. Het organiseren van een leuke dagtocht of schoolreisje is vaak een hele opgave. Triomf Tours biedt daarbij een helpende hand. Zo kun u bij Triomf Tours gedurende het hele jaar door leuke kant en klare dagtochten en schoolreisjes boeken. U kunt daarbij denken aan een compleet verzorgde dag waarbij alles voor u geregeld wordt, zoals entree voor bijvoorbeeld een pretpark, een speurtocht en lunches.

Liever een maatwerk programma? Samen met u kan Triomf Tours een leuk, afwisselend en interactief programma samenstellen. Triomf Tours is erg behulpzaam bij het samenstellen en het voorbereiden van een leuk, interactief en afwisselend programma voor uw (meerdaagse) reis of dagtocht. Uiteraard bent u zelf leading maar u kunt ook alles met een gerust hart overlaten aan deze specialisten. Triomf Tours verzorgt namelijk ook graag voor u alle eventuele reserveringen voor hotels, de maaltijden, alle activiteiten, en het entree voor bijvoorbeeld pretparken, dierentuinen, attracties en overige bezienswaardigheden. U staat daarbij, indien gewenst, continue onder begeleiding van een professional. Wilt u liever alleen puur vervoer van A naar B (en weer terug)? Ook dat is uiteraard mogelijk bij Triomf Tours!

De bussen van Triomf Tours worden bestuurd door vakbekwame, professionele chauffeurs die allen naast hun benodigde papieren om een bus te mogen rijden, een EHBO opleiding hebben gevolgd. De chauffeurs zijn uiterst enthousiast en zullen u altijd op een veilige, comfortabele en verantwoordelijke wijze naar uw bestemming brengen.

Triomf Tours beschikt over een degelijk, tevens modern wagenpark met bussen in verschillende formaten en uitvoeringen. Zo beschikt Triomf Tours over een 30-persoons minibus, een 36-persoons VIP touringcar, een 50-persoons touringcar die omgebouwd kan worden tot een 54-persoons touringcar, een 60-persoons touringcar en een 66-persoons touringcar die omgebouwd kan worden naar een 70-persoons touringcar.

De bussen van Triomf Tours zijn altijd in een zeer goede conditie en worden periodiek onderhouden door monteurs die de bussen van Triomf Tours door en door kennen. Triomf Tours is dan ook lig van de SKTB (Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf). Alle bussen zijn dan ook voorzien van gordels en brandblussers. Dit zoals de SKTB (Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf) dat eist van de touringcarbranche. U als opdrachtgever kunt dus samen met uw gezelschap veilig en comfortabel op reis! Neem contact op voor meer informatie of doe via de site een aanvraag om met één aanvraag de busverhuur prijzen van verschillende aanbieders te vergelijken!

...   lees verder

Hier een Bus huren?

 •   Geverifieerd bedrijf
 •   18 recencies
 •   Gratis reserveren
 •   Gratis annuleren

Logo Triomf Tours
Triomf Tours
Van Lynden van Sandenburgweg
3962 RBWijk bij Duurstede, Nederland

Aanbevolen

Keurmerk bedrijf

10 x bus in wagenpark

Reviews

Boek uw bus op basis van 18 geverifieerde recencies

Geweldig!
18
Reviews
Kwaliteit bus 9.1
91% Complete
Service 8.6
86% Complete
8.8

 • 25 mei 2016

  Goede ervaring gehad. Men kwam aan de telefoon al duidelijk en professioneel over. De chauffeur was op tijd, kwaliteit en uitstraling van de bus was goed en vervoer liep voorspoedig.
  Aanrader!

  Kwaliteit bus 9.0
  90% Complete
  Service 9.0
  90% Complete
  9
 • 29 apr 2016

  Triomf tours is top, alles goed geregeld, buschaffeur was een topper

  Kwaliteit bus 10.0
  100% Complete
  Service 10.0
  100% Complete
  10
 • 29 jan 2016

  Buschauffeur was op tijd en alles goed geregeld. Ook het contact met het kantoor was iedere keer top behulpzaam.

  Kwaliteit bus 10.0
  100% Complete
  Service 10.0
  100% Complete
  10
 • 13 jan 2016

  Zeer goede bus organisatie. Zeer tevreden!

  Kwaliteit bus 9.0
  90% Complete
  Service 9.0
  90% Complete
  9
 • 26 dec 2015

  Mijn complimenten gaan uit naar de duidelijkheid van de afspraken van de tijden die waren vermeld. Dit maakt het maken van de overeenkomst een stuk prettiger en makkelijker.

  Kwaliteit bus 7.0
  70% Complete
  Service 9.0
  90% Complete
  8

Bekijk alle reviews

Huur nu een Bus met Chauffeur bij Triomf Tours of start uw vergelijking

Vind uw bus bij een van de talloze busverhuur bedrijven in Nederland. Bespaar door prijzen en ervaringen te vergelijken.