gratis reserveren

Voor iedere vervoerswens is altijd een passende oplossing te bedenken

Van Meteren Vervoer is een specialist op het gebied van groepsvervoer voor kleine, middelgrote en grote groepen reizigers. Dagelijks verzorgen zij voor zowel het bedrijfsleven als voor particulieren het busvervoer naar verschillende bijzondere plaatsen in het binnen- en buitenland. U kunt daarbij denken aan de meest uiteenlopende vormen van busvervoer, namelijk busvervoer voor onder andere schoolreisjes, dagtochten, bedrijfsuitjes, personeelsfeesten, familie-uitjes, bruiloften, evenementen, zomervakanties, wintersportvakanties, stedentrips, (luchthaven)transfers, pendeldiensten, vergaderingen, zakelijke doeleinden en al het overige vervoer waar een bus de meest geschikte oplossing voor het vervoer vormt.

Naast het incidentele busvervoer (u wilt een keer een bus huren voor het vervoer naar en van een locatie) is het mogelijk om bij Van Meteren Vervoer een compleet maatwerk arrangement te laten samenstellen. Van Meteren Vervoer kan daarbij samen met u een arrangement samenstellen, maar uiteraard is het ook mogelijk om door Van Meteren Vervoer een voorstel te laten doen. Uw wensen zullen daarbij altijd centraal staan. Ook voor de arrangementen geldt bij Van Meteren Vervoer dat deze voor een zeer scherpe prijs worden aangeboden.

Van Meteren Vervoer is zeer een betrokken busverhuur organisatie die graag uw busvervoer organiseert, uit handen neemt en u daarmee kan ontzorgen. Logistiek is bij de organisatie van een uitje, dagtocht of andere reis vaak een van de meest lastige punten op de agenda en vereist een strakke planning en een goede organisatie. Van Meteren vervoer weet daar als geen andere de juiste draai aan te geven en kan daarbij de helpende hand bieden. Graag adviseren zij u hier dan ook geheel vrijblijvend in.

Van Meteren Vervoer beschikt over een zeer uitgebreid tevens goed onderhouden wagenpark waarmee zij de meeste busverhuur wensen kunnen vervullen. Zo beschikt Van Meteren Vervoer onder andere over 50-persoons bussen voor het vervoer van grote groepen reizigers, 16- tot 19-persoons bussen, taxibusjes voor het vervoer tot 8 personen, een VIP bus voor bijvoorbeeld het zakelijke busvervoer of voor het busvervoer naar en van een andere bijzondere gelegenheid, een bus met een rolstoellift zodat ook minder valide mensen zorgeloos kunnen reizen, oldtimers voor bijvoorbeeld uw bruiloft en een pendelbus voor bijvoorbeeld uw evenementenvervoer.

Door het diverse wagenpark kunnen de verschillende bussen efficiƫnt worden ingezet en kan vraag en aanbod bij Van Meteren Vervoer goed op elkaar aansluiten. Voor u als opdrachtgever betekend dit een kostenbesparing, want juist doordat Van Meteren Vervoer haar bussen op een efficiƫnte manier kan inplannen betaalt u nooit te veel voor hetgeen u vraagt. Kortom: altijd een scherpe prijs voor uw gewenste busvervoer!

Het personeel van Van Meteren Vervoer kent een hoge mate van betrokkenheid en toewijding aan de organisatie. Zo is veel van het personeel bij Van Meteren Vervoer al jaren in dienst en kennen zij de organisatie door en door. De chauffeurs bij busverhuur bedrijf Van Meteren Vervoer zijn hoog opgeleid en worden door middel van cursussen continue bijgeschoold. Voor u betekend dat een waarborging van de hoge mate van service en kwaliteit die Van Meteren Vervoer aan u aanbiedt.

Van Meteren Vervoer biedt een luisterend oor en vertaalt uw wensen moeiteloos naar maatwerk vervoer voor zowel nationale als internationale ritten. De jarenlange ervaring van Van Meteren Vervoer zorgt ervoor dat u met een gerust hart op reis kunt en dat uw vervoer in goede handen is.

Naast het bovenstaande nummer is Van Meteren Vervoer bereikbaar via de e-mail, op info@vanmeteren.net

...   lees verder

Hier een Bus huren?

 •   Geverifieerd bedrijf
 •   98 recencies
 •   Gratis reserveren
 •   Gratis annuleren

Logo Van Meteren Vervoer
Van Meteren Vervoer
Bovendijk
2295 RVKwintsheul, Nederland

Aanbevolen

10 x bus in wagenpark

Reviews

Boek uw bus op basis van 98 geverifieerde recencies

Zeer Goed
98
Reviews
Kwaliteit bus 8.7
87% Complete
Service 8.3
83% Complete
8.5

 • 20 jul 2017

  Echt een top bedrijf en top service! Heel vriendelijk personeel, die chauffeur was heel chill en goed op tijd!

  Kwaliteit bus 9.0
  90% Complete
  Service 10.0
  100% Complete
  9.5
 • 16 jul 2017

  Een prima verzorgde reis. Leuke chauffeur, keurige bus. Keurig op tijd en flexibel. Was een topdag.

  Kwaliteit bus 7.0
  70% Complete
  Service 8.0
  80% Complete
  7.5
 • 10 jul 2017

  ik begreep dat de chauffeur stevig (maar betrouwbaar!) heeft gereden en goed op tijd aankwam.
  hij maakte gebruik van tom tom, waardoor hij op de grachten wat verstrikt raakte en moest keren. dat veroorzaakte bij een aantal van onze mensen wel wat angstige momenten, maar is zeer goed afgerond overigens!

  Kwaliteit bus 8.0
  80% Complete
  Service 9.0
  90% Complete
  8.5
 • 20 dec 2016

  Keurig en correct op tijd

  Kwaliteit bus 7.0
  70% Complete
  Service 8.0
  80% Complete
  7.5
 • 1 dec 2016

  Fijne busreis en goede afspraken gemaakt. Gaan we de volgende keer weer boeken.

  Kwaliteit bus 10.0
  100% Complete
  Service 10.0
  100% Complete
  10

Bekijk alle reviews

Huur nu een Bus met Chauffeur bij Van Meteren Vervoer of start uw vergelijking

Vind uw bus bij een van de talloze busverhuur bedrijven in Nederland. Bespaar door prijzen en ervaringen te vergelijken.