gratis reserveren
van_meteren_vervoer_8017
Zeer Goed
98
Reviews
Kwaliteit bus 8.7
87% Complete
Service 8.3
83% Complete
8.5

Logo Van Meteren Vervoer
  • 20 jul 2017

    Echt een top bedrijf en top service! Heel vriendelijk personeel, die chauffeur was heel chill en goed op tijd!

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    9.5
  • 16 jul 2017

    Een prima verzorgde reis. Leuke chauffeur, keurige bus. Keurig op tijd en flexibel. Was een topdag.

    Kwaliteit bus 7.0
    70% Complete
    Service 8.0
    80% Complete
    7.5
  • 10 jul 2017

    ik begreep dat de chauffeur stevig (maar betrouwbaar!) heeft gereden en goed op tijd aankwam.
    hij maakte gebruik van tom tom, waardoor hij op de grachten wat verstrikt raakte en moest keren. dat veroorzaakte bij een aantal van onze mensen wel wat angstige momenten, maar is zeer goed afgerond overigens!

    Kwaliteit bus 8.0
    80% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    8.5
  • 20 dec 2016

    Keurig en correct op tijd

    Kwaliteit bus 7.0
    70% Complete
    Service 8.0
    80% Complete
    7.5
  • 1 dec 2016

    Fijne busreis en goede afspraken gemaakt. Gaan we de volgende keer weer boeken.

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    10
  • 23 nov 2016

    Goede communicatie en volgens afspraak.

    Kwaliteit bus 8.0
    80% Complete
    Service 7.0
    70% Complete
    7.5
  • 23 nov 2016

    Hele vriendelijke correcte chauffeurs, zowel op de heen als terugreis. Reden lekker door en waren keurig op de afgesproken tijden aanwezig. Echt heel fijn!

    Kwaliteit bus 8.0
    80% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    8.5
  • 19 okt 2016

    aardige chauffeur, flexibel. Het kantoor was erg flexibel door de gewenste bus toch voor ons vrij te maken!

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    9
  • 17 okt 2016

    Goede service, prettige chauffeur welke op tijd was en niet erg moeilijk deed! Top!

    Lag nog wel wat afval in de bus na onze rit, even samen met de chauffeur de bus doorgegaan en klaar.

    Erg tevreden over onze dagtrip. Iedereen kijkt terug op een erg mooie dag wat mede komt door de houding en sfeer in de bus.

    Kwaliteit bus 8.0
    80% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    9
  • 14 okt 2016

    We zijn wel te spreken over Van Meteren zeker over de controle we zijn in de nacht terug gekomen om 02.00 uur was de bedoeling maar het werd 01.30 uur we hadden de bagage om 02.30 uur van de band dus een kopje koffie genomen want we hadden 03.00 uur afgesproken ging om 02.45 uur kijken buiten en hij kwam er net aanrijden mooi op tijd opmerking bel de klant op 30 minuten na landing geef aan hoelaat je denkt op het vliegveld te zijn kunnen ze rustig blijven zitten en spreek af als je het vliegveld oprijd dat je de telefoon over laat gaan dat ze naar buiten komen

    Kwaliteit bus 8.0
    80% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    8.5
  • 1 okt 2016

    Chauffeur was vriendelijk maar vertrouwde teveel op route navigatie systeem.

    Kwaliteit bus 6.0
    60% Complete
    Service 6.0
    60% Complete
    6
  • 19 sep 2016

    Received a call at exactly the time we were supposed to be picked up letting us know that bus had not yet left due to breakdown. Company was able to arrange alternative transport, but leading to a 45min departure delay. As a consequence, our boat cruise was shortened.

    Kwaliteit bus 7.0
    70% Complete
    7
  • 13 sep 2016

    Wij hebben een hele gezellige reis gehad.
    Het was wel een beetje warm in onze bus. Maar het was mega gezellig.
    De groep had nog niet eerder zo veel pret in de bus gehad.

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 8.0
    80% Complete
    9
  • 30 aug 2016

    Super service, uitstekende chauffeur

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    10
  • 27 aug 2016

    De firma Van Meteren ,
    Lage prijs een oude bus en precies afgemeten tot 35 personen.
    Chauffeur....oke ieder mens is anders maar kan wel de uitstraling van het bedrijf promote?
    Deze dag was het 34 graden en helaas had deze bus geen airconditioning en de chauffer deed daar een beetje laks over bij een bestuurslid.
    Maar voor de rest waren wij heen op tijd en terug met wel een beetje een zeer hoge snelheid terug in Haarlem .
    Vertrek 22.45 uur / thuis 23.30 uur.
    Met.vr.gr.

    Kwaliteit bus 7.0
    70% Complete
    Service 6.0
    60% Complete
    6.5
  • 20 aug 2016

    Er werd geinformeerd of er ook baggage mee moest en hierop werd fantastisch geanticipeerd door een aanhanger voor de baggage te regelen zonder extra kosten. Dit is wel een grote pluim waard. De vip bus voldeed volledig aan de verwachtingen. Uitstekende service ook.

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    9
  • 18 aug 2016

    De busreis was op en top geregeld. Het enige verbeterpuntje is het contact om het definitief te maken. Ik heb er zelf veel achter aan moeten bellen. Vriendelijkheid en behulpzaamheid was ook prima.

    Kwaliteit bus 7.0
    70% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    8.5
  • 8 aug 2016

    alles ging heel vlot en snel, ben zeer te vreden met "Bus huren vergelijker.

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    10
  • 19 jul 2016

    het was een top ervaring vooral de party bus inclusief buschaffeur. wat wel jammer was dat ik zelf de fout in ben gegaan met de datum waardoor we een bijna in de knoop kwamen om naar huis te gaan, maar dat heeft de dame aan de telefoon keurig op gelost jammer was dan wel dat we 100 euro extra kwijt waren waardoor volgend jaar pretpark minder gaat worden.

    Kwaliteit bus 8.0
    80% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    8.5
  • 1 jul 2016

    Bij het accepteren door mij van de offerte, direct na t op de site zetten, kreeg ik een mail dat debus al vergeven was aan een andere klant... De inhoud en toon waren totaal niet klantvriendelijk

    1
  • 27 jun 2016

    Naar mijn mening wel een wat verouderde bus, maar beschikt wel over alle voorzieningen zoals een omroepinstallatie en een toilet. de chauffeur was vriendelijk en stipt en erg begripvol met een bus vol aangeschoten passagiers:-) Al met al een geslaagde busreis.
    met vriendelijke groet,

    Erwin van der Meer

    Kwaliteit bus 7.0
    70% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    8
  • 24 jun 2016

    Wij de moeders van alle kinderen vonden het top. Chauffeur Martin heeft alles mogelijk gemaakt zelfs een tijd aanpassen was geen probleem. En een muziekje voor op de terugweg. We hebben dan ook het bedrijf aangeprezen op school. Met vriendelijke groet van alle moeders

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 7.0
    70% Complete
    8.5
  • 13 jun 2016

    Zakelijk, goed geregeld.

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 8.0
    80% Complete
    8.5
  • 29 mei 2016

    Alles perfect geregeld en op tijd.
    Bus was iets gedateerd, maar schoon.

    Kwaliteit bus 8.0
    80% Complete
    Service 7.0
    70% Complete
    7.5
  • 14 dec 2015

    Leuke bus, leuke chauffeur, aan te raden.

    Kwaliteit bus 8.0
    80% Complete
    Service 8.0
    80% Complete
    8
  • 9 okt 2015

    Flexibele instelling van de organisatie toen ik heb opbelde en vroeg of de bus eerder kon komen. Ik kon ook mee en terug rijden naar de afgesproken locaties. Ook kon ik de vipbus krijgen voor hetzelfde geld. Vriendelijke medewerkers en vooral de chauffeur was erg aangenaam. Ik kan deze organisatie erg aanraden en zou in de toekomst ook weer bij hen aankloppen.

    Kwaliteit bus 8.0
    80% Complete
    Service 8.0
    80% Complete
    8
  • 18 sep 2015

    Van Meteren Vervoer had een scherpe prijs gegeven met geen verborgen kosten. Mijn gasten waren tevreden over de chauffeurs.

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    10
  • 26 aug 2015

    Onze complimenten!! De bus was super comfortabel en luxe en heeft er zeker voor gezorgd dat wij een super reis hebben gehad! Daarnaast ook van al het personeel de complimenten aan onze buschauffeur die voor een geweldige reis heeft gezorgd en zeer flexibel was! Honderd maal dank namens al het personeel van eetcafé de Kers!!!

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    10
  • 5 aug 2015

    Heen en terugreis aardige chauffeurs! Waren netjes op tijd.

    Kwaliteit bus 8.0
    80% Complete
    Service 8.0
    80% Complete
    8
  • 8 jul 2015

    Prima luxe bus en flexibele instelling. Kortom volgende keer weer!

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    10
  • 6 jul 2015

    Van meteren vervoer heeft het vervoer voor ons schoolreisje goed uitgevoerd. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de gehele gang van zaken bij deze organisatie.

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    10
  • 23 jun 2015

    Goede chauffeur op beide ritten. Rijd netjes. Keurig op tijd.

    Kwaliteit bus 8.0
    80% Complete
    Service 8.0
    80% Complete
    8
  • 15 jun 2015

    Prima!

    Kwaliteit bus 7.0
    70% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    8
  • 13 jun 2015

    Keurige en geduldige afhandeling.

    Kwaliteit bus 7.0
    70% Complete
    Service 7.0
    70% Complete
    7
  • 9 jun 2015

    Prima, in begin had de reactie tijd iets beter gekund. Verder prima en tevreden.

    Kwaliteit bus 7.0
    70% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    8
  • 2 jun 2015

    Erg vriendelijke buschauffeur die keurig op tijd was en keurige bus. Zeker om te onthouden voor volgend jaar!!!!

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    9
  • 29 mei 2015

    Persoonlijk contact was prettig, zowel met het kantoor als met de chauffeur.

    Kwaliteit bus 8.0
    80% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    8.5
  • 26 mei 2015

    erg vriendelijke service

    Kwaliteit bus 8.0
    80% Complete
    Service 8.0
    80% Complete
    8
  • 18 mei 2015

    Nog niet gebruikt, tot nu toe goed. Er wordt meegedacht me onze wensen.

    Kwaliteit bus 7.0
    70% Complete
    Service 7.0
    70% Complete
    7
  • 9 mei 2015

    Alles is zeer goed verlopen. Duidelijke communicatie en flexibiliteit bij vertrek en aankomsttijden en een fijne chauffeur. De bus is misschien iets minder luxe dan bij andere maatschappijen, maar alsnog van prima kwaliteit. Zeer scherpe offerte!

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    9.5
  • 23 apr 2015

    Nette bus en chauffeur(heel aardige man)prima op tijd!

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    10
  • 23 apr 2015

    Het is allemaal soepel verlopen. Enige puntje was dat we gevraagd hadden om een microfoon. Die was er niet en hebben we wel een gemist. Maar dit zit misschien alleen standaard in een touringcar en niet in de kleinere busjes.

    Kwaliteit bus 8.0
    80% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    8.5
  • 11 mrt 2015

    KORT:Van Meteren is zeer goedkoop, vriendelijk, bereikbaar.

    LANG: Na een aantal offertes vanuit andere busbedrijven, ontvingen wij een offerte van Van Meteren. Zij gaven ons een bijzonder scherpe prijs voor het aantal kilometers. De 750 euro bleek een foutje, maar voor 900 hebben wij een overeenkomst bereikt. Na de offerte hebben waren ze makkelijk te bereiken, zowel via mail als telefoon. De chauffeur was precies op tijd en een vriendelijke man. De bus was wel enigszins verouderd. De Wc aan boord was helaas buiten werking en een aantal tafelklepjes aan de stoelen deden het niet meer. Er zat wel een tafel achterin de bus met een stuk of 8 stoelen eromheen. Dit vonden wij geweldig voor een lange busreis als die van ons van Parijs naar Groningen. Onze studentenvereniging zou Van Meteren van harte aanbevelen als u opzoek bent naar vervoer in het ietwat goedkopere segement.

    Kwaliteit bus 8.0
    80% Complete
    Service 7.0
    70% Complete
    7.5
  • 9 feb 2015

    We gaan zeker vaker gebruik maken van van meteren vervoer! Helemaal top geregeld

    Kwaliteit bus 8.0
    80% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    9
  • 23 jan 2015

    Het was een enorme druk minder voor mij als organisator, om met dit bedrijf te werken.
    Schone bus, altijd op tijd en met een vriendelijke en behulpzame chauffeur.

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    10
  • 22 nov 2014

    Nvt, onze reis is nog niet begonnen.

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    9
  • 18 nov 2014

    Een prettige organisatie en bieden goede service. Ook wordt er ter plekke meegedacht over last minute verandering in de plannen.

    Kwaliteit bus 8.0
    80% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    9
  • 5 nov 2014

    alleen maar complimenten. Uitermate soepel verlopen. Bus op tijd. Vriendelijke chauffeur. Goed geregeld allemaal en voor herhaling vatbaar

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    9
  • 23 okt 2014

    Goed contact gehad met van Meteren Vervoer en duidelijke afspraken gemaakt.

    Kwaliteit bus 8.0
    80% Complete
    8
  • 8 okt 2014

    Uitstekende bus, uitmuntende service.
    Geen gezeur over een uur vertraging door de klant veroorzaakt. Gratis koffie in de bus. Was prima.

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    10
  • 4 okt 2014

    Geert, de buschauffeur van de heenweg, was helemaal top. Alles was goed geregeld. De reis zowel heen als terug was gezellig.

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    9.5
  • 1 okt 2014

    Super bedrijf. Mooie bus, aardige, gezellige chauffeur, veilig rijgedrag, en prima op tijd. We waren een dagje uit met een groepje mensen met een verstandelijke beperking en door de chauffeur werd de heen en terugreis ook een feest!!!

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    10
  • 10 sep 2014

    Van Meteren was erg vriendelijk en de buschauffeur ook. Er was een complicatie aangezien we hadden afgesproken om om half 11 terug te reizen maar de buschauffeur pas weer om half 12 terug mocht rijden omdat hij anders niet aan pauze vereisten voldeed. Dit was slordig. De buschauffeur loste het daarna verder goed op.

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    9
  • 9 sep 2014

    Goede service die op tijd werd geleverd. vriendelijke chauffeur. De ontstane vertraging werd onmiddellijk gecommuniceerd.

    Kwaliteit bus 8.0
    80% Complete
    Service 8.0
    80% Complete
    8
  • 31 aug 2014

    Een zeer verouderde bus met gebreken; tijdens de rit is de bus defect gegaan. Na een lange tijd wachten heeft de chauffeur de bus aan de praat gekregen en hebben we de reis met veel zorgen gelukkig afgemaakt.

    Kwaliteit bus 6.0
    60% Complete
    Service 3.0
    30% Complete
    4.5
  • 29 jul 2014

    Zeer prettig bedrijf om mee samen te werken. Volgende keer graag weer met van Meteren Vervoer!!

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    9
  • 23 jul 2014

    Buschauffeur stond ons netjes op te wachten en vond het geen probleem om een klein stukje van de route af te wijken om de 'vrijgezel' te verrassen.

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    9
  • 3 jun 2014

    Keurig op tijd met een vriendelijke chauffeur: perfect geregeld.

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    10
  • 18 mei 2014

    Prima service. Zal dit zeker aanbevelen aan anderen.

    Kwaliteit bus 8.0
    80% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    9
  • 18 mei 2014

    De bus was netjes op de afgesproken tijd , ik kreeg zelfs een telefoontje dat hij er stond.
    wij vonden dat de bus onregelmatig stationair liep en vroegen nog aan de chauffeur of dit goed was, geen probleem volgens de chauffeur. onderweg kreeg ik klachten van de mensen achterin dat de bus dan weer gas gaf en dan weer afremde waardoor mensen zich onprettig gingen voelen achterin. ook begon er een lichte waterlekkage te ontstaan langs de gordijntjes achterin de bus. na ongeveer 2 uur rijden begon de bus kuren te vertonen en kwamen we stil te staan en deed de bus niets meer, wij hebben toen met zijn allen een streekbus aan gehouden en zijn daarmee verder gegaan omdat wij om één uur een afspraak hadden. s'middags belden de chauffeur op dat de bus het weer deed en kwam ons weer ophalen. Onderweg zei de chauffeur veel last te hebben van de wind en slingerde soms van links naar rechts terwijl andere busseen volgens ons daar geen last van hadden. na ongeveer 2 uur rijden zaten we op de brienennoordbrug en daar vloog het noodluik van de bus, wij hebben de rest van de rit dit luik vast moeten houden anders was deze er vandoor gegaan. bij aankomst in schipluiden moest de bus achteruit rijden en dit ging maar net goed, vele vonden de rit doodeng en waren blij dat we weer heelhuids thuis waren.

    Kwaliteit bus 6.0
    60% Complete
    Service 3.0
    30% Complete
    4.5
  • 14 mei 2014

    Zeer vriendelijk en accuraat, zowel in communicatie als in dienstverlening, met veel plezier hebben we gebruik gemaakt van van Meteren vervoer, vragen werden snel beantwoord en telefonisch contact met de buschauffeur was erg makkelijk.

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    9.5
  • 12 mei 2014

    Door een communicatiefoutje, niet bij de buschaufeur maar bij ons, heeft de chaufeur geen extratje gekregen voor het omrijden! Dit gaan wij nog recht trekken onze excuses naar van Meteren en uiteraard naar de chaufeur!

    Mvg.

    Kwaliteit bus 8.0
    80% Complete
    Service 8.0
    80% Complete
    8
  • 23 apr 2014

    Prima

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 8.0
    80% Complete
    9
  • 3 apr 2014

    Volgens afspraak, op tijd vertrokken en op de terugweg bereid om even een stop in te lassen. Geen rare dingen onderweg.
    In vergelijking met Koninklijke Beuk misschien iets eenvoudiger maar voor zo'n ritje met collega's naar een sportevenement is het allemaal niet zo heel erg. Wij waren er erg tevreden over.

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    9.5
  • 25 mrt 2014

    Goede dienstverlening, netjes op tijd, vriendelijk, aardige buschauffeur, eerlijke prijs (ook na aanpassing van de reisgegevens), niemand gehoord over misselijkheid of verkeerde reisstijl. Thumbs up!

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 6.0
    60% Complete
    7.5
  • 28 feb 2014

    Bij van meteren ben ik erg goed geholpen de chauffeur was op tijd en heeft ons ook weer veilig naar huis gebracht kortom een goede dienst verlening

    Kwaliteit bus 8.0
    80% Complete
    Service 8.0
    80% Complete
    8
  • 5 feb 2014

    Al tijdens de heenreis heeft de vriendelijke chauffeur telefoonnummers uitgewisseld, zodat we contact konden opnemen als we onverwacht eerder weg wilden en zodat de chauffeur ons kon bellen zodra hij klaarstond voor de terugreis.

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    9
  • 29 jan 2014

    Top dag gehad, ze waren super flexibel toen we het programma vanwege gebrek aan sneeuw moesten om gooien!!!

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    10
  • 27 jan 2014

    Goede servies, meedenkend ,op tijd, vlot wij hebben het vervoer als plezierig ervaren top.

    Kwaliteit bus 7.0
    70% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    8.5
  • 26 jan 2014

    Wij zijn zeer tevreden over Van Meteren! Precies de bus die wij zochten en een scherpe prijs en een gezellige buschauffeur (wat wil je nog meer)

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    10
  • 23 jan 2014

    Een schone bus, stond op de juiste plek en de afgesproken tijd klaar. Heen en terug. Alles verliep prima.

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    10
  • 22 jan 2014

    Van Meteren vervoer heeft de reis prima verzorgt en ondanks dat ik persoonlijk niet ben meegeweest heb ik van de reizigers begrepen dat deze zeer tevreden waren over de chauffeur en de bus. De afspraken die ik voor de reis heb gemaakt zijn ook prima nagekomen.

    Kwaliteit bus 8.0
    80% Complete
    Service 8.0
    80% Complete
    8
  • 22 jan 2014

    Prima, denkt mee en zijn ruim van tevoren aanwezig.

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 8.0
    80% Complete
    8.5
  • 21 jan 2014

    Ik heb de boeking gemaakt voor een groep uit Zuid Afrika. Vond het contact met Van Meteren prima. Ik werd goed te woord gestaan en vond dat men een flexibele houding had. Prima!

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    10

Terug naar profiel van Van Meteren Vervoer

Huur nu een Bus met Chauffeur bij Van Meteren Vervoer of start uw vergelijking

Vind uw bus bij een van de talloze busverhuur bedrijven in Nederland. Bespaar door prijzen en ervaringen te vergelijken.