gratis reserveren

Voor ieder feest een knallende heen- en terugreis

VDM Tours heet u van harte welkom bij Bus Huren Vergelijker! Bij VDM Tours kunt u terecht voor het huren van een bus voor bijvoorbeeld een bedrijfsevenement, bedrijfsfeestje, dagje uit, dagtocht, (een rijdende) netwerkborrel, verjaardag, bruiloft, zakenreis, meerdaagse reis, groepsuitje, schoolreisjes, beurzen, vervoer voor (sport)verenigingen, luchthavenvervoer en andere vormen van groepsvervoer. Kortom, ook voor uw reis kan VDM Tours u goed van dienst zijn!

Het busverhuur bedrijf VDM Tours uit Nootdorp is opgericht door de broers Kenneth, Nicky en Steven van der Meer. De visie van VDM Tours is dat vervoer niet alleen het verplaatsen van reizigers is maar daarnaast ook toegevoegde waarde dient te hebben. VDM Tours zien hun klanten dan ook als gasten en zullen er alles aan doen om uw reis comfortabel, veilig, efficiƫnt en spoedig te laten verlopen.

Waarom zou u voor VDM Tours moeten kiezen? VDM Tours behandelt u als reiziger altijd als gast en neemt dan ook de rol als gastheer aan. De tarieven van VDM Tours zijn zeer scherp. Zeker wanneer u een budget heeft biedt VDM Tours vaak uitkomst. De bus biedt luxe zitplaatsen die voorzien zijn van tafeltjes. Hierdoor heeft u direct contact met de personen die tegenover u zitten. Hierdoor wordt reizen een stuk gezelliger en wordt een leuke sfeer al snel op gang gebracht! Hiermee wordt reizen met de bus vernieuwend en aantrekkelijk gemaakt.

Door de interactieve indeling van de bus is VDM Tours bijzonder goed in te zetten voor bijvoorbeeld uw zakelijke rit naar bijvoorbeeld een beurs, congres, seminar of vergadering. Zeker wanneer u klanten meeneemt naar een zakelijke bestemming is het natuurlijk prettig wanneer uw accountmanagers en uw klanten tegenover elkaar kunnen zitten. Tijdens de reis kunnen de zaken besproken worden en wordt de reistijd optimaal benut. Klanten raken hierdoor meer betrokken bij uw organisatie, hetgeen uw bedrijf zeker ten goede zal komen!

De bussen van VDM Tours zijn voorzien van een professionele geluidsinstallaties. Ideaal voor bijvoorbeeld ritten naar en van een feestelijke bestemming. Ook voor studentenreizen zijn de bussen van VDM Tours uiterst geschikt! Ook zijn de bussen van VDM Tours voorzien van koelkasten waar uw (eigen) dranken gekoeld kunnen worden. Zo kunt u tijdens uw reis genieten van ijskoude drankjes en kan het feest dus al direct beginnen!

Zowel wanneer uw rit een zakelijk of juist een feestelijk karakter heeft kan VDM Tours u nog meer aanbieden. U kunt uw reis bij VDM Tours nog net dat beetje extra geven! Zo kunnen de bussen van VDM Tours voorzien worden van LED verlichting in bijvoorbeeld de kleuren van uw eigen huisstijl.

Alle ritten van VDM Tours worden uitgevoerd door vakbekwame chauffeurs die allen in het bezit zijn van de benodigde papieren om u en uw reisgezelschap op een veilige, tevens comfortabele manier naar uw bestemming te brengen.

Ook voor schoolreisjes kunt u bij VDM Tours goed terecht. Naast puur het vervoer naar en van de speeltuin, dierentuin, attractiepark of andere bestemming is het mogelijk om bij VDM Tours een totaalpakket af te nemen. Dit betekend entree, (eventuele lunch of andere versnapering) en vervoer voor een all-in prijs.

Om uw reis compleet te maken biedt VDM Tours een leuk extraatje. Namelijk de groepsfoto! De groepsfoto vormt onderdeel van iedere reis. Op een moment naar keuze zal er een foto van u en uw reisgezelschap gemaakt worden. Dit vormt een blijvende herinnering van uw succesvolle reis!

VDM Tours denkt graag met u mee om uw reis zo goed mogelijk te organiseren en om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wilt u meer informatie of bent u benieuwd wat er bij VDM Tours allemaal mogelijk is? Neem dan contact op met VDM Tours of vraag via de site eenvoudig een offerte aan bij VDM Tours en andere busverhuur bedrijven om de prijzen te kunnen vergelijken!

Hier een Bus huren?

 •   Geverifieerd bedrijf
 •   16 recencies
 •   Gratis reserveren
 •   Gratis annuleren
VDM Tours
Industrieweg 62
2651 BDBerkel en Rodenrijs, Nederland

Aanbevolen

0 x bus in wagenpark

Reviews

Boek uw bus op basis van 16 geverifieerde recencies

Prima
16
Reviews
Kwaliteit bus 7.4
74% Complete
Service 7.4
74% Complete
7.4

 • 23 sep 2014

  De buschauffeur van de heenweg leek niet goed te weten waar hij heen moest. In zijn gedrag en in zijn rijgedrag was duidelijk af te lezen dat hij haast had! Dat was NIET prettig.

  De buschauffeur op de terugweg was TOP!!

  Kwaliteit bus 8.0
  80% Complete
  Service 7.0
  70% Complete
  7.5
 • 16 sep 2014

  Slechte oude bus. Hier stonden we echt van te kijken en hadden we niet verwacht. Te duur voor wat je krijgt.

  Kwaliteit bus 5.0
  50% Complete
  5
 • 2 sep 2014

  Voor de rit zelf contact opgenomen met VDM Tours om tijden te checken. Uiteindelijk bleek de prijs hoger dan via bushurenvergelijker was aangegeven. Op de dag van vertrek bleek de rit uitbesteed aan een andere partij welke aan kwam met een te kleine bus waardoor de bus 2 heen- en 2 terugritten heeft gereden. Na afloop van het uitje contact opgenomen met VDM Tours om mijn klacht kenbaar te maken. Geen reactie. Zeer slechte zaak! Zal nooit meer met deze partij reizen!

  Kwaliteit bus 6.0
  60% Complete
  3.5
 • 30 jun 2014

  Wij zijn zeer ontevreden over de bussen die VDM tours ons stuurde. De klacht die wij als school stuurde aan VDM tours heb ik hieronder gekopieerd:

  Geachte heer/mevrouw,

  afgelopen dinsdag 24 juni hebben wij gebruik gemaakt van het vervoer door VDM Tours, van Zoetermeer naar Biddinghuizen (Walibi) en retour.

  Er is op maandag 23 juni telefonisch contact geweest en afgesproken dat er voor 221 personen, vier bussen zouden voorrijden met 59, 55, 45 en 62 zitplaatsen. Totaal 221 zitplaatsen.

  Helaas is er niet aan deze afspraak voldaan. De bus van 45 zitplaatsen beschikte slechts over 43 zitplaatsen. We hebben ad hoc een auto moeten regelen voor het vervoer van deze twee personen die niet in de bussen pasten.

  Verder staat in de orderbevestiging: vertrektijd vanuit Zoetermeer 8.45 uur. (Geplande reistijd 1,5 uur. Verwachtte aankomst was dus ongeveer 10.15 uur.)
  Aangezien twee bussen in de zijstraat van de Hazerswoudestraat geparkeerd hebben, uit het zicht van de school, en deze buschauffeurs zich niet gemeld hebben bij de school, hebben we de bussen te laat opgemerkt en is het instappen verlaat.

  Door bovenstaande problemen zijn we pas om 9.05 uur gaan rijden, 20 minuten later dan gepland.

  Een derde punt van van kritiek is dat twee van de vier bussen een snelheidsbeperking hadden van 80 km per uur. Dit betekende dat de reistijd van deze bussen veel langer was dan van de andere twee bussen die 100 km per uur konden, nl 2 uur i.p.v. 1,5 uur. We hebben bij aankomst moeten wachten op de twee 'langzame bussen' om de groepjes compleet te maken en het park binnen te kunnen gaan. Het was na 11.00 uur dat de kinderen door de kassa's waren en konden beginnen aan hun dagje uit, 45 minuten later dan gepland.

  Alles bij elkaar vinden wij dat uw organisatie zich niet aan de gemaakte afspraken heeft gehouden. We hebben vertraging opgelopen door twee zaken waar u verantwoordelijk voor wordt gehouden en we hebben extra kosten moeten maken voor het vervoer per personenauto van twee passagiers.

  Met dit schrijven willen wij vragen om een financiƫle tegemoetkoming. De vertraging in tijd is moeilijk in geld uit te drukken, om nog maar niet te spreken van de gemiste pret van alle kinderen in Walibi. De gemaakte benzinekosten van 2x120 km kunt u wel in geld uitdrukken.

  In afwachting op uw reactie,

  Met vriendelijke groeten,

  Karin Schoenmaker
  leerkracht Prins Florisschool Zoetermeer

  Kwaliteit bus 7.0
  70% Complete
  Service 7.0
  70% Complete
  7
 • 26 jun 2014

  Om 16.20 uur werd er gebeld met de mededeling dat er de volgende dag geen bus zou rijden omdat er niet betaald was. Na veel moeite was men bereid te rijden (als er een bus beschikbaar was) tegen contante betaling op de dag zelf als er niet betaald zou zijn. Maar er was betaald. VDM ingelicht. Dan zouden we vast niet het ordernr. hebben vermeld. Wel dus. Men zou het uitzoeken en terugbellen. We hebben nooit meer iets gehoord. De bus heeft wel gereden. Het tijdstip waarop men belde (je kunt dan nog moeilijk iets regelen) en de manier van benaderen maakt dat wij nooit meer met VDM in zee zullen gaan.

  Service 7.0
  70% Complete
  4

Bekijk alle reviews

Huur nu een Partybus bij VDM Tours of start uw vergelijking

Vind uw bus bij een van de talloze busverhuur bedrijven in Nederland. Bespaar door prijzen en ervaringen te vergelijken.