gratis reserveren

Comfortabel vervoer uitgevoerd door een ervaren chauffeur straalt vertrouwen uit

Z.D.S. (Zoetermeerse Dagtochten Specialist) is met haar opvallende bussen sinds 1990 het vertrouwde adres voor het huren van een luxe touringcar. Z.D.S. is gevestigd in Zoetermeer en richt zich op busverhuur voor de particulier, scholen, instellingen, verenigingen en bedrijven. U kunt daarbij denken aan dagtochten, meerdaagse reizen, schoolreizen, zakelijk vervoer, transfers en vakanties.

Z.D.S. is gevestigd in Zoetermeer en richt zich op busverhuur voor de particulier, scholen, instellingen, verenigingen en bedrijven. Bij de Zoetermeerse Dagtochten Specialist staat veiligheid, betrouwbaarheid, comfort, betrokkenheid en service op de eerste plaats en daar heeft u als opdrachtgever profijt van.

De Zoetermeerse Dagtochten Specialist beschikt over een comfortabel en modern wagenpark die standaard zijn uitgerust met de volgende voorzieningen: veiligheidsgordels, DVD-speler, airconditioning, stereo-installatie, iPod-player, microfoon, een warme- en koude bar, toilet, en verstelbare rugleuningen van de stoelen. Alle touringcars van de Zoetermeerse Dagtochten Specialist zijn dus uitgerust met al het mogelijke comfort.

Zo beschikt de Zoetermeerse Dagtochten Specialist over een prachtig goudkleurige BOVA Magiq touringcar met maar liefst 50 zitplaatsen, een Temsa Diamond met een capaciteit van 58 zitplaatsen en tot slot een Temsa Opalin met zitplaatsen voor 33 personen.

Bij de Zoetermeerse Dagtochten Specialist staat veiligheid, betrouwbaarheid, comfort, betrokkenheid en service op de eerste plaats. Jan en Jolanda (de eigenaar en eigenaresse) zijn bijzonder enthousiast en voorzien zij u in persoonlijk advies.

...   lees verder

Hier een Bus huren?

 •   Geverifieerd bedrijf
 •   17 recencies
 •   Gratis reserveren
 •   Gratis annuleren

Logo ZDS touringcars
ZDS touringcars
Eerste Stationsstraat
2712 HEZoetermeer, Nederland

Aanbevolen

4 x bus in wagenpark

Reviews

Boek uw bus op basis van 17 geverifieerde recencies

Zeer Goed
17
Reviews
Kwaliteit bus 9.1
91% Complete
Service 7.8
78% Complete
8.4

 • 25 jul 2016

  Keurige maatschappij. Duidelijke communicatie.

  Kwaliteit bus 9.0
  90% Complete
  Service 9.0
  90% Complete
  9
 • 6 jul 2016

  BLIJF ZO FLEXIBEL, ALS U NU GETOOND HEBT

  Kwaliteit bus 9.0
  90% Complete
  Service 10.0
  100% Complete
  9.5
 • 9 jun 2016

  Alleen maar lovend.zij konden mij in een zeer korte tijd helpen nadat ik door een ander busbedrijf in de steek ben gelaten. Ze hebben moeten puzzelen maar onze gasten hebben daar niks van gemerkt en waren zeer tevreden. De buschauffeurs waren allen vriendelijk en behulpzaam en dachten goed mee.

  Kwaliteit bus 10.0
  100% Complete
  Service 10.0
  100% Complete
  10
 • 30 mei 2016

  Mooi bedrijf die mee denk met je. Goed verzorgde nieuwe bussen en zeer leuke chauffeurs.

  Kwaliteit bus 9.0
  90% Complete
  Service 9.0
  90% Complete
  9
 • 26 mei 2016

  Helaas wist men hier nergens van....

  Kwaliteit bus 2.0
  20% Complete
  Service 2.0
  20% Complete
  2

Bekijk alle reviews

Huur nu een Bus met Chauffeur bij ZDS touringcars of start uw vergelijking

Vind uw bus bij een van de talloze busverhuur bedrijven in Nederland. Bespaar door prijzen en ervaringen te vergelijken.