gratis reserveren

De klant is koning en zal altijd koning blijven

De Roo Taxi BV is de meest complete dienstverlener in het Westland en ver daarbuiten als het gaat om het verzorgen van vervoersmogelijkheden. De Roo Taxi BV is ruim 40 jaar een begrip, onze tevreden klantenkring wordt dagelijks groter. De mogelijkheden bij De Roo Taxi BV zijn eindeloos. Ze zijn gespecialiseerd in het groepsvervoer en kunnen vervoer verzorgen in binnen- en buitenland.

De Roo Taxi heeft de beschikking over maar liefst 12 voertuigen die ze kunnen inzetten tijdens tours. In de voertuigen kunnen ze gezelschappen tussen de 16 en 51 personen vervoeren. De klanten die instappen in één van de voertuigen van De Roo Taxi & Autoverhuur zullen direct het verschil merken. De Roo Taxi BV denkt graag met haar klant mee en de chauffeurs doen net dat beetje extra wat ervoor zorgt dat een beleving compleet is. De klant is koning bij De Roo Taxi BV, elke dag weer. Uw tour begint op het moment dat u het voertuig instapt. De Roo Taxi BV zorgt er altijd voor dat de reis comfortabel en veilig verloopt. De touringcars waar grotere gezelschappen mee kunnen worden vervoerd zijn van alle gemakken voorzien. U reserveert altijd een touringcar met een zeer vakbekwame chauffeur. Op die manier kunnen zij hun kwaliteit naar de opdrachtgever waarborgen.

Naast het verzorgen van het vervoer tijdens tours is de dienstverlening van De Roo Taxi BV nog veel uitgebreider. Het totale wagenpark bestaat uit meer dan 400 voertuigen. Zowel zakelijke- als particuliere klanten kunnen hier terecht voor oplossingen voor langdurig of tijdelijk vervoer. Een compleet aanbod dus met medewerkers die 24 uur per dag voor u klaar staan.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden of wilt u een offerte ontvangen? Neem contact op met De Roo Taxi BV. Hun medewerkers denken graag met u mee!

...   lees verder

Hier een Bus huren?

 •   Geverifieerd bedrijf
 •   34 recencies
 •   Gratis reserveren
 •   Gratis annuleren

Logo De Roo Taxi
De Roo Taxi
Tiendweg
2671 SBNaaldwijk, Nederland

Aanbevolen

12 x bus in wagenpark

Reviews

Boek uw bus op basis van 34 geverifieerde recencies

Geweldig!
34
Reviews
Kwaliteit bus 8.9
89% Complete
Service 8.9
89% Complete
8.9

 • 21 jun 2017

  De buschauffeur was erg vriendelijk en gezellig. Dit was een pluspunt aan ons schoolreisje.
  Toen de leerkracht haar telefoon in de bus vergat, werd deze netjes apart gehouden en werd zij goed geholpen aan de telefoon.

  Een fijne reis, betaalbaar en goed geregeld. Bedankt!

  Kwaliteit bus 10.0
  100% Complete
  Service 10.0
  100% Complete
  10
 • 26 sep 2016

  Niets

  Kwaliteit bus 10.0
  100% Complete
  Service 10.0
  100% Complete
  10
 • 5 jul 2016

  De Roo Taxi- en Autoverhuur blijkt een zeer vriendelijke en uiterst flexibele partner te zijn. Zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding. Uiterst vriendelijk personeel, die ook nog eens pro-actief meedenken! Absoluut het aanraden waard!

  Kwaliteit bus 10.0
  100% Complete
  Service 10.0
  100% Complete
  10
 • 13 jun 2016

  Snelle en vriendelijke service

  Kwaliteit bus 9.0
  90% Complete
  Service 8.0
  80% Complete
  8.5
 • 4 mrt 2016

  Professioneel en meedenkend. Dank!

  Kwaliteit bus 9.0
  90% Complete
  Service 9.0
  90% Complete
  9

Bekijk alle reviews

Huur nu een Bus met Chauffeur bij De Roo Taxi of start uw vergelijking

Vind uw bus bij een van de talloze busverhuur bedrijven in Nederland. Bespaar door prijzen en ervaringen te vergelijken.