gratis reserveren

Iedere klant is even belangrijk

Look Tours BV is een familiebedrijf en bestaat ruim 15 jaar. Het bedrijf is gevestigd in Gouda en verricht haar busverhuur activiteiten door heel Nederland.

Busverhuur bedrijf Look Tours is in het bezit van een zeer modern en tevens goed onderhouden wagenpark bestaande uit een zevental bussen met wagens voor 8, 15, 20, 34, 50, 58 en 63 personen. Tevens beschikt Look Tours over een dubbeldekker voor 85 personen. Deze bussen worden bestuurd door enthousiaste chauffeurs die tijdens de rit uw gastheer/gastvrouw zijn. Deze chauffeurs zullen u altijd op een veilige en comfortabele manier naar uw bestemming brengen.

Look Tours BV staat bekend als een zeer betrouwbare speler binnen de vervoerssector. Dit busverhuur bedrijf heeft klantvriendelijk en service hoog in het vaandel staan. Look Tours BV is dan ook troste bezitter van het Keurmerk Touringcarbedrijf. Dit keurmerk zorgt ervoor dat de mate van service, kwaliteit, veiligheid en vakbekwaamheid van Look Tours altijd ver boven het landelijk gemiddelde ligt. U als opdrachtgever kunt met Look Tours BV dan ook altijd zorgeloos op reis!

Busverhuur bedrijf Look Tours beschikt over een ruim vaste klanten bestand waar zij periodiek ritten voor verzorgen. Zo verzorgd Look-Tours in de regio van Zevenhuizen het vervoer voor het schoolzwemmen en de gymnastiek lessen voor verschillende scholen.

Naast de ritten die Look Tours BV dagelijks voor hun vaste klanten verzorgen kunt u bij dit busverhuur bedrijf terecht voor de meest uiteenlopende vervoerswensen. Zo verzorgen zij graag het vervoer voor uw bedrijfsuitje, dagtrip, zomerkamp, wandelreis, schoolreisje, kerstreis, zakelijk vervoer, (wintersport)vakantie, personeelsfeest, dagje uit en / of bruiloft. Tevens kunt u bij Look-Tours BV terecht voor Schipholvervoer en vervoer naar alle andere (internationale) vliegvelden. Tot slot kunt u Look Tours BV inschakelen voor verschillende chauffeursdiensten.

Ook voor het reizen met minder valide personen kunt u bij Look-Tours terecht. Zo beschikt Look-Tours over een bus met rolstoellift en biedt deze bus plaats voor maar liefst twee elektrische rolstoelen.

Kortom: Look Tours BV is een allround busverhuur bedrijf met een uitstekende service, een degelijk en modern wagenpark en verzorgen zij hun ritten voor een zeer scherpe prijs.

...   lees verder

Hier een Bus huren?

 •   Geverifieerd bedrijf
 •   185 recencies
 •   Gratis reserveren
 •   Gratis annuleren

Logo Look-Tours
Look-Tours
Nijverheidsstraat
2802 ALGouda, Nederland

Aanbevolen

Keurmerk bedrijf

10 x bus in wagenpark

Reviews

Boek uw bus op basis van 185 geverifieerde recencies

Geweldig!
185
Reviews
Kwaliteit bus 8.7
87% Complete
Service 8.6
86% Complete
8.7

 • 4 jul 2017

  Fijne communicatie, vriendelijke en prettige chauffeurs.
  Onze excuses voor het slecht bereikbaar zijn van de school.

  Kwaliteit bus 9.0
  90% Complete
  Service 9.0
  90% Complete
  9
 • 16 feb 2017

  Hele vriendelijke chauffeur! Proactieve houding toen er wat onduidelijkheid was over hoe grootte bus we nou hadden waar ze zelf achteraan gingen om voor de best mogelijke service te zorgen.

  Kwaliteit bus 10.0
  100% Complete
  Service 10.0
  100% Complete
  10
 • 19 jan 2017

  Prima samengewerkt!
  Zeker voor herhaling vaatbaar.

  Kwaliteit bus 9.0
  90% Complete
  Service 10.0
  100% Complete
  9.5
 • 17 jan 2017

  nnb

  Kwaliteit bus 8.0
  80% Complete
  8
 • 11 jan 2017

  Helaas kwam er een iets te kleine bus. Er werd eerlijk toegeven dat het hun fout is. Ondanks telefonisch contact is het die dag niet opgelost. Wat ik jammer vind

  Kwaliteit bus 8.0
  80% Complete
  8

Bekijk alle reviews

Huur nu een Bus met Chauffeur bij Look-Tours of start uw vergelijking

Vind uw bus bij een van de talloze busverhuur bedrijven in Nederland. Bespaar door prijzen en ervaringen te vergelijken.