gratis reserveren

Heldere communicatie en servicegericht zijn schept vertrouwen

Het busverhuur bedrijf Meerkerk, gevestigd in Utrecht, is een relatief klein, maar uiterst professioneel busverhuur bedrijf. "Klein" betekent in dit geval korte lijnen, snelle communicatie en een uitstekende service!

Door de korte efficiƫnte communicatielijnen ontstaat een hoge mate van betrokkenheid. De klantenservice is dan ook altijd op de hoogte van alle geplande ritten. Dit merk je direct wanneer je als opdrachtgever belt met busverhuur bedrijf Meerkerk.

Wanneer u als opdrachtgever zijnde belt met een vraag wordt deze ten alle tijde adequaat en volledig beantwoord. Communicatie en meedenken met de opdrachtgever zijn dan twee van de sterkere kanten van dit busverhuur bedrijf.

Het zeer enthousiaste personeel brengt uw wensen goed in kaart en komt altijd met een goed onderbouwd aanbod. Ook indien u advies nodig heeft bij de organisatie van uw reis kan Meerkerk u goed van dienst zijn.

Het wagenpark van busverhuur bedrijf Meerkerk is divers, goed onderhouden en zeer modern. Zo bestaat het wagenpark uit 8 bussen van verschillend formaat. Zo beschikt Meerkerk onder andere over een 92-persoons dubbeldekker, 78-persoons dubbeldekker, een 62-persoons bus, een 56-persoons bus, een 52-persoons bus, een 41 + 1-persoons bus (de meest nieuwe bus van Meerkerk welke ook omgebouwd kan worden als SEMI-VIP-bus), een 29-persoons bus, en een 16-persoons bus. Door het brede wagenpark is Meerkerk in staat om vrijwel al uw reiswensen te vervullen.

De bussen van Meerkerk kunnen voor verschillende doeleinden ingezet worden. U kunt daarbij denken aan dagtochten, zakelijke reizen, evenementenvervoer, transfers, schoolreisjes, bruiloften, dagtochten, personeelsuitjes / feestjes en meerdaagse reizen (naar het buitenland). Maar ook voor uw (wintersport)vakantie kunt u bij Meerkerk goed terecht.

Kortom: indien u opzoek bent naar een betrouwbare partij voor de uitvoering van uw compleet verzorgde reis of puur voor het vervoer naar uw bestemming (en weer terug) dan kunt u bij busverhuur bedrijf Meerkerk altijd goed terecht!

...   lees verder

Hier een Bus huren?

 •   Geverifieerd bedrijf
 •   175 recencies
 •   Gratis reserveren
 •   Gratis annuleren

Logo Meerkerk
Meerkerk
Ontariodreef
3565 BCUtrecht, Nederland

Aanbevolen

Keurmerk bedrijf

7 x bus in wagenpark

Reviews

Boek uw bus op basis van 175 geverifieerde recencies

Geweldig!
175
Reviews
Kwaliteit bus 8.8
88% Complete
Service 8.9
89% Complete
8.8

 • 21 jul 2017

  Het was een zeer prettige ervaring! De bus was schoon en luxe, de chauffeur aardig en behulpzaam, professioneel. Zou na een concert zo weer een minibus huren met mijn vrienden: iedereen snel en veilig thuis voor een schappelijke prijs!

  Kwaliteit bus 10.0
  100% Complete
  Service 10.0
  100% Complete
  10
 • 3 jul 2017

  Geen

  Kwaliteit bus 9.0
  90% Complete
  Service 9.0
  90% Complete
  9
 • 3 jul 2017

  Super reis! 80 personen bus voor 9 personen was erg luxe. Chauffeur zeer aardig, reed goed. Zeker aan te raden, en we onthouden jullie!

  Kwaliteit bus 9.0
  90% Complete
  Service 10.0
  100% Complete
  9.5
 • 30 jun 2017

  Goede communicatie

  Kwaliteit bus 9.0
  90% Complete
  Service 9.0
  90% Complete
  9
 • 30 jun 2017

  Geen verbeterpunten, super tevreden en uitstekend geholpen. Flexibiliteit een 10plus!!

  Kwaliteit bus 10.0
  100% Complete
  Service 9.0
  90% Complete
  9.5

Bekijk alle reviews

Huur nu een Bus met Chauffeur bij Meerkerk of start uw vergelijking

Vind uw bus bij een van de talloze busverhuur bedrijven in Nederland. Bespaar door prijzen en ervaringen te vergelijken.