gratis reserveren

Algemene Voorwaarden & Disclaimer

Inhoud van de website

De informatie die door Bus Huren Vergelijker wordt verstrekt op deze website is ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht. Voor de juistheid en volledigheid ervan kan echter niet worden ingestaan. De informatie op deze website is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder aankondiging worden gewijzigd. De door Bus Huren Vergelijker op deze website verstrekte informatie is geen aanbod, verkoopadvies of bemiddelingsdienst.

Aansprakelijkheid

Bus Huren Vergelijker vormt een systeem, voor en door aanvragers en aanbieders, en is vrijelijk te gebruiken. Aan de verstrekte informatie en de werking van het systeem kunnen geen rechten worden ontleend. Bus Huren Vergelijker kan niet garanderen dat de website foutloos en ononderbroken functioneert. Bus Huren Vergelijker en overige leveranciers aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze website en de daarop verstrekte informatie. Bus Huren Vergelijker aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor overeenkomsten, leveringen, communicatie of andere vormen van interactie tussen aanvrager en aanbieder die voortvloeien uit de informatie die Bus Huren Vergelijker via de website aanbiedt. Bus Huren Vergelijker aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door Bus Huren Vergelijker zijn ontwikkeld en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de website van Bus Huren Vergelijker.

Verantwoordelijkheid

Afnemer van de informatie is verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie. De informatie mag uitsluitend door de afnemer zelf worden gebruikt. Afnemer mag de informatie niet overdragen, verveelvoudigen, bewerken of verspreiden. Afnemer is verplicht aanwijzingen van Bus Huren Vergelijker omtrent het gebruik van de informatie op te volgen. Ten aanzien van de inhoud van deze website bestaat geen overnemingsvrijheid; alle auteursrechten, ook die bedoeld in art.15 Auteurswet worden voorbehouden. Nederlands recht is van toepassing.

Gratis Reserveren

Reserveer gratis uw bus bij een van de bedrijven. Wilt u annuleren of wijzigen? Geen probleem, u heeft ruim de tijd om dit kosteloos te regelen.

Voordelig een goede bus

Goedkoop is vaak duurkoop, maar door prijzen en ervaringen te vergelijken bespaart u toch op de huurprijs en bent u zeker van een veilig periode.

Alles overzichtelijk

Gewoon online uw busvaanvraag indienen en alle prijzen op een rijtje ontvangen. Dankzij persoonlijk contact met de busverhuur bedrijven wordt alles tip top geregeld.

Direct online een bus huren > Bespaar op de huurprijs

Op zoek naar een bus met chauffeur? Geen probleem, via Bus Huren Vergelijker huurt u diverse soorten bussen. Indien u meer dan 9 personen wilt vervoeren, kiest u voor een bus met chauffeur en gaat u veilig op weg.