gratis reserveren

Over ons

Ons team helpt maandelijks duizenden personen de weg op via online reserveringen voor het huren van bestelbussen, personenbussen, touringcars, bussen met chauffeur, partybussen en meer.


Bus Huren Vergelijker

Bus Huren Vergelijker functioneert als neutraal systeem voor aanvragers en aanbieders van een bepaalde dienst of product.

Ga naar pagina


Privacy & Cookies

Bus Huren Vergelijker hecht grote waarde aan uw privacy. Uw persoonlijke gegevens als e-mailadres en telefoonnummer worden daarom nooit aan derden verstrekt zonder uw toestemming.

Ga naar pagina


Algemene Voorwaarden

Lees meer over hoe wij onze diensten leveren en onder welke voorwaarden.

Ga naar pagina


Gratis Reserveren

Reserveer gratis uw bus bij een van de bedrijven. Wilt u annuleren of wijzigen? Geen probleem, u heeft ruim de tijd om dit kosteloos te regelen.

Voordelig een goede bus

Goedkoop is vaak duurkoop, maar door prijzen en ervaringen te vergelijken bespaart u toch op de huurprijs en bent u zeker van een veilig periode.

Alles overzichtelijk

Gewoon online uw busvaanvraag indienen en alle prijzen op een rijtje ontvangen. Dankzij persoonlijk contact met de busverhuur bedrijven wordt alles tip top geregeld.

Direct online een bus huren > Bespaar op de huurprijs

Op zoek naar een bus met chauffeur? Geen probleem, via Bus Huren Vergelijker huurt u diverse soorten bussen. Indien u meer dan 9 personen wilt vervoeren, kiest u voor een bus met chauffeur en gaat u veilig op weg.