gratis reserveren

U wilt een bus huren?

Vanaf € 1 per dag       2081 beoordelingen

Huur de beste bus, voordelig en makkelijk online! Van personenbus tot bus met chauffeur, u huurt hem bij Bus Huren Vergelijker

Een bus met chauffeur huren biedt uitkomst voor iedere vorm van personenvervoer. Gaat u op reis naar een feestelijke bestemming? Huur dan een partybus om zo al tijdens de busreis een geweldige tijd te beleven!Bus met Chauffeur Huren

Vanaf € 189 per dag       1874 beoordelingen

Vergelijk prijzen en ervaringen en boek gratis online. Zo gaat u veilig en voordelig op reis.

Op zoek naar een luxe of voordelige bus met chauffeur? Via Bus Huren Vergelijker komt u in contact met busverhuur bedrijven die op basis van uw wensen en budget een offerte zullen uitbrenge... lees meer
Feestend op weg naar uw festival, huwelijksfeest of houseparty... Een partybus voorziet in muziek en versnaperingen!

Wilt u dat het feest al begint voordat het daadwerkelijke feest al begint? Huur uw Partybus eenvoudig via Bus Huren Vergelijker! Met een Partybus weet u zeker dat het feest al begint op de ... lees meer
Wintersport bus Huren

Vanaf € 130 per dag       16 beoordelingen

Speciale winter uitrusting en extra bagageruimte voor uw skispullen en snowboards, de wintersport bus is klaar voor bergen en sneeuw.

Met een leuke groep vrienden, familie of collega's op wintersportvakantie en helemaal ontspannen op uw bestemming aankomen en meteen de piste op? Huur zelf een comfortabele wintersport bus!... lees meer
Prijzen & Aanbiedingen


Zoek uw bus

Huur Veilig & Voordelig


Beoordelingen


Prijzen


Keurmerken


Vergelijken


Recente beoordelingen


Geweldig!
2081
Reviews
Kwaliteit 8.6
86% Complete
Service 8.6
86% Complete
8.6


 • 21 jul 2017

  Manon van Nomad was erg aardig!
  Wel waren ze soms laat met antwoorden, en moest ik een aantal keer vragen om de rekening (zodat ik hem kon betalen en daarmee de reservering was bevestigd).
  Op de terugweg draaide de buschauffeur niet erg prettige muziek, en vond hij het vervelend dat we daar wat van zeiden. Maar ik had al met al een mooie bruiloft!


  8
  Kwaliteit 7.0
  70% Complete
  Service 9.0
  90% Complete
 • 21 jul 2017

  Het was een zeer prettige ervaring! De bus was schoon en luxe, de chauffeur aardig en behulpzaam, professioneel. Zou na een concert zo weer een minibus huren met mijn vrienden: iedereen snel en veilig thuis voor een schappelijke prijs!


  10
  Kwaliteit 10.0
  100% Complete
  Service 10.0
  100% Complete
 • 17 jul 2017

  Het was super geregeld. Goede afspraken gemaakt.
  Geen verbeterpunten.


  7.5
  Kwaliteit 9.0
  90% Complete
  Service 6.0
  60% Complete
 • 16 jul 2017

  Een prima verzorgde reis. Leuke chauffeur, keurige bus. Keurig op tijd en flexibel. Was een topdag.


  7.5
  Kwaliteit 7.0
  70% Complete
  Service 8.0
  80% Complete
 • 20 jul 2017

  Echt een top bedrijf en top service! Heel vriendelijk personeel, die chauffeur was heel chill en goed op tijd!


  9.5
  Kwaliteit 9.0
  90% Complete
  Service 10.0
  100% Complete
 • 21 jun 2017

  Ik had niet gezien dat er nog een mail binnen was gekomen dat er 2 busjes zouden komen ipv 1, hier kwam ik pas 2 uur voor aanvang achter. Het was namelijk wel erg jammer om in 2 groepen te moeten reizen met een vrijgezellenfeestje. Graag had ik dan telefonisch overlegd en evt de aflever plaatsen aangepast. Ook vond ik het erg onprettig dat ik een uur voor het ophalen 's avonds er achter kwam dat jullie helemaal niet op de ophaalplaats konden komen aangezien dit voetgangersgebied was. Ik vind dat jullie horen na te gaan of het ophaaladres ook haalbaar is. Het Was erg rommelig dat ik daar nog voor moest bellen. Ik begrijp dat Utrecht niet de makkelijkste stad Is maar ik denk dat er meer mogelijkheden waren geweest wanneer er telefonisch even contact opgenomen was om deze zaken te bespreken.
  De chauffeurs waren aardig en behulpzaam. Het rijcomfort was lager dan ik had verwacht van een taxibedrijf, ook voelde ik aan de chauffeur dat er stress aanwezig ivm tijd. Het personeel dat ik die dag aan de telefoon Had waren vriendelijk en behulpzaam.


  7
  Kwaliteit 7.0
  70% Complete
 • 17 okt 2016

  Goede service, prettige chauffeur welke op tijd was en niet erg moeilijk deed! Top!

  Lag nog wel wat afval in de bus na onze rit, even samen met de chauffeur de bus doorgegaan en klaar.

  Erg tevreden over onze dagtrip. Iedereen kijkt terug op een erg mooie dag wat mede komt door de houding en sfeer in de bus.


  9
  Kwaliteit 8.0
  80% Complete
  Service 10.0
  100% Complete
 • 27 sep 2016

  IImond Tours was zeer prettig en fijn om mij te reizen. Jammer dat alleen is aangegeven dat ze een kwartier van te voren aanwezig zouden zijn en juist op dit punt niet zijn nagekomen. Ze waren wel op tijd, maar geen kwartier. Hij kwam precies op tijd van vertrek en zijn precies op tijd van vertrek weer opgehaald (retour). Het had wat minder stress opgeleverd als ze er dan ook stonden zoals afgesproken. Nogmaals een klein puntje, want zeker de moeite waard voor nu en in de toekomst. AANRADER!


  7.5
  Kwaliteit 8.0
  80% Complete
  Service 7.0
  70% Complete
 • 2 mei 2016

  Mede door Meerkerk is onze reis naar Lech een succes geworden. Het contact in het offerte proces etc. was zeer prettig. De bus was keurig verzorgd, goede kwaliteit, prima faciliteiten aan boord en een professionele en gezellig buschauffeur maakten het geheel compleet. Zeker voor herhaling vatbaar!


  9
  Kwaliteit 9.0
  90% Complete
  Service 9.0
  90% Complete
 • 24 feb 2016

  Een aanrader! Zeker goed vervoer en voor een goede prijs!


  7.5
  Kwaliteit 7.0
  70% Complete
  Service 8.0
  80% Complete
 • 1 feb 2016

  perfecte uitvoering! helemaal goed! erg tevreden over contact, bus, chauffeur en service.


  10
  Kwaliteit 10.0
  100% Complete
  Service 10.0
  100% Complete
 • 14 apr 2015

  D. Jansen Travel boekte uiteindelijk zelf een bus en chauffeur bij een andere maatschappij om aan onze noden te kunnen voldoen. Dit deed het echter schitterend. Zeer duidelijke, vriendelijke, snelle en vlotte communicatie. Een instant goed gevoel!


  10
  Kwaliteit 10.0
  100% Complete
  Service 10.0
  100% Complete

Direct online een bus huren > Bespaar op de huurprijs

Op zoek naar een bus met chauffeur? Geen probleem, via Bus Huren Vergelijker huurt u diverse soorten bussen. Indien u meer dan 9 personen wilt vervoeren, kiest u voor een bus met chauffeur en gaat u veilig op weg.