gratis reserveren

Bus informatie overzicht: Bus Huren Vergelijker helpt u op weg!

Een bus komt in veel variaties en u ziet ze in alle kleuren en maten op de weg. Omdat het belangrijk is dat u een goede keuze maakt alvorens een prijsaanvraag voor busverhuur te doen zetten wij hier enkele feiten voor u op een rij. 

Bus typen

De bussen die u kunt vergelijken op Bus Huren Vergelijker komen in net zoveel soorten en maten als u op de weg ziet rijden. Ieder soort heeft zijn eigen kenmerken en voor- en nadelen. Om te voldoen aan de eerder gestelde vragen bij het huren van een bus, is het belangrijk goed naar de faciliteiten van de bus te kijken. Om het simpel te houden maken we onderscheid in de volgende typen bussen.

 1. Touringcar, de meest voorkomende bus op Bus Huren Vergelijker. Een touringcar is een luxueuze autobus die hoofdzakelijk gebruikt wordt voor het vervoeren van grote groepen personen en hun bagage over lange afstanden.
  Lees meer over de touringcar
 2. Minibus, een persoonlijke variant van de touringcar en daarom ook wel personenbus genoemd. De minibus kan vaak tot 9 personen inclusief bestuurder vervoeren en beschikt over een redelijke hoeveelheid bagageruimte.
 3. Bestelbus, ook wel bestelwagen genoemd, die gebruikt wordt voor klein tot middelgroot vrachtvervoer. Deze bus wordt vooral zakelijk gebruikt door werklieden of het snel afleveren van kleine transporten.

Naast de drie bovengenoemde typen bussen zijn er onder andere nog streekbussen, stadsbussen, hippiebussen en zelfs luchtbussen. Deze bussen vallen echter niet in het aanbod van de busverhuurbedrijven op Bus Huren Vergelijker en worden daarom niet nader toegelicht.

Wat zijn de kosten voor het huren van een bepaald type bus?

Onze Bus Huren Vergelijker prijzen wizard biedt u de mogelijkheid snel en overzichtelijk busverhuur prijzen te vergelijken. Het type bus kunt u desgewenst aangeven bij het opmerkingenveld, zodat de aanbieder daarmee rekening kan houden.

Meer over busverhuur prijzen

Voordat u een bus huurt, vraagt u zichzelf dan af

 1. Hoeveel personen dienen er vervoerd te worden?
 2. Hoeveel kilometer dient er gereden te worden, en hoe comfortabel wilt u die afleggen?
 3. Gaat het om een retourrit of wilt u alleen naar een bepaalde bestemming gebracht worden?
 4. Moeten er tussenstops gemaakt worden?
 5. Wilt u een verzorgde catering voor onderweg?
 6. Zijn er speciale voorzieningen zoals rolstoelliften nodig?

Als uw wensen duidelijk zijn kunt u snel en eenvoudig busverhuur prijzen opvragen. Hoe specifieker uw wensen aangeven kunnen worden, des te duidelijker zal de prijs zijn. U bespaart busverhuur bedrijven tijd, ook dat merkt u terug in de uiteindelijke prijs.

Genoeg gelezen? Vraag offertes aan en huur de juiste bus!

Via het handige offerte aanvraag formulier ontvangt u snel meerdere bus huren prijzen en kunt u vrijblijvend offertes vergelijken.

Direct een bus huren

Gratis Reserveren

Reserveer gratis uw bus bij een van de bedrijven. Wilt u annuleren of wijzigen? Geen probleem, u heeft ruim de tijd om dit kosteloos te regelen.

Voordelig een goede bus

Goedkoop is vaak duurkoop, maar door prijzen en ervaringen te vergelijken bespaart u toch op de huurprijs en bent u zeker van een veilig periode.

Alles overzichtelijk

Gewoon online uw busvaanvraag indienen en alle prijzen op een rijtje ontvangen. Dankzij persoonlijk contact met de busverhuur bedrijven wordt alles tip top geregeld.

Direct online een bus huren > Bespaar op de huurprijs

Op zoek naar een bus met chauffeur? Geen probleem, via Bus Huren Vergelijker huurt u diverse soorten bussen. Indien u meer dan 9 personen wilt vervoeren, kiest u voor een bus met chauffeur en gaat u veilig op weg.