gratis reserveren

Uw reis is bij Tip Top Tours altijd tip top geregeld!

In 2002 is het busverhuurbedrijf Tip Top Toers haar activiteiten gestart. Tip Top Toers is opgericht door Erwin Mulder waarbij Erwin begonnen is met het organiseren van zowel individuele- als groepsdagtochten binnen Nederland en daarbuiten. Omdat Erwin vaak te horen kreeg dat de pakketten die door andere busverhuur bedrijven als standaard werden gezien is Matthijs dagtochten gaan organiseren die naar wens ingevuld kunnen worden. Kortom: dagtochten op maat waarbij de wens van de klant centraal staat.

Voordat Erwin zijn busverhuur bedrijf begon was hij al jaren zelf actief als chauffeur op de bus. Daar heeft Erwin in de praktijk zijn kennis en vaardigheden kunnen ontwikkelen. Door deze ruimschootse ervaring organiseert Erwin nu zelf vele leuke verschillende soorten reizen en dagtochten. Daarnaast komt het nog regelmatig voor dat hij zelf zijn klanten naar hun bestemming rijdt en weer terug brengt.

Naast het organiseren van zowel groepsdagtochten op maat en individuele dagtochten richt het busverhuur bedrijf Tip Top Toers zich op de organisatie van meerdaagse reizen, schoolreisjes, zakelijk vervoer en incidenteel busverhuur waarbij veilig vervoer van A naar B (en weer terug) centraal staat.

Tip Top Toers beschikt over een uitgebreid en modern wagenpark met bussen in verschillende formaten en capaciteiten. Alle bussen worden bestuurd door goed opgeleide, service gerichte en vakbekwame chauffeurs die hun vak goed begrijpen. Het wagenpark van busverhuur bedrijf Tip Top Toers bestaat onder andere uit verschillende minibussen geschikt voor 8 tot 25 personen, bussen voor 30 tot 50 en 65 personen, een dubbeldekker voor het vervoer tot 92 personen en een bus voor vip vervoer.

Dus of u op zoek bent naar een leuk uitje op maat of wanneer u een bus met chauffeur wilt huren, bij Tip Top Toers bent u aan het juiste adres!

...   lees verder

Hier een Bus huren?

 •   Geverifieerd bedrijf
 •   32 recencies
 •   Gratis reserveren
 •   Gratis annuleren

Logo Tip Top Toers
Tip Top Toers
W.M. Dudokstraat
1333 LSAlmere, Nederland

Aanbevolen

1 x bus in wagenpark

Reviews

Boek uw bus op basis van 32 geverifieerde recencies

Geweldig!
32
Reviews
Kwaliteit bus 8.9
89% Complete
Service 9.0
90% Complete
9.0

 • 21 jun 2017

  Sinds de reis naar Düsseldorf maken we steeds gebruik van Tiptoptours. We hebben inmiddels drie tournees gedaan. De eigenaar is vriendelijk en snel in antwoorden, biedt goede prijzen en is erg hulpvaardig

  Kwaliteit bus 10.0
  100% Complete
  Service 8.0
  80% Complete
  9
 • 30 aug 2016

  Wat een stipte en correcte chauffeur, wist zich uitstekend aan de groep aan te passen waardoor het feest al goed begon. Wist ons zeer dicht bij het festival af te zetten en stond stipt op tijd klaar. Bus was keurig met tussenstops naar keuze!
  Echt in een woord geweldig

  Kwaliteit bus 9.0
  90% Complete
  Service 10.0
  100% Complete
  9.5
 • 26 jul 2016

  Tip top toers was geweldig. Snelle duidelijke communicatie, mooie grote bus met WiFi en schappelijke prijs. Zeker aan te raden

  Kwaliteit bus 10.0
  100% Complete
  Service 10.0
  100% Complete
  10
 • 14 jul 2016

  Zeer professioneel en vriendelijk.

  Kwaliteit bus 9.0
  90% Complete
  Service 10.0
  100% Complete
  9.5
 • 12 jul 2016

  Goed contact, erg flexibel. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Prettige chauffeur. Zo er zo weer een trip mee boeken.

  Kwaliteit bus 9.0
  90% Complete
  Service 9.0
  90% Complete
  9

Bekijk alle reviews

Huur nu een Bus met Chauffeur bij Tip Top Toers of start uw vergelijking

Vind uw bus bij een van de talloze busverhuur bedrijven in Nederland. Bespaar door prijzen en ervaringen te vergelijken.