gratis reserveren

Reiswensen zijn het uitgangspunt vanwaar we graag vertrekken

Van der Laan b.v. is een flexibel, betrouwbaar, vooruitstrevend, jong, eigentijds, betrokken en dynamisch busverhuur bedrijf waarbij het hoofddoel “mobiliteit van de klant middels uitmuntende service” centraal staat.

In 1957 is Van der Laan b.v. begonnen als rijschool, maar na ruim 56 jaar operationeel te zijn is Van der Laan b.v. inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig vervoersbedrijf en behoren zij tot een van de grotere vervoersbedrijven in de regio van midden- en west Nederland.

Inmiddels heeft Van der Laan b.v. twee vestigingen, namelijk een vestiging in Nieuwkoop en een vestiging in Uithoorn. Ook beschikt Van der Laan b.v. over een goed samenwerkingsverband met enkele andere professionele busverhuur bedrijven uit de regio. Hierdoor ontstaat een werkgebied wat zich uitstrekt over heel Nederland en Van der Laan b.v. in staat stelt perfecte en flexibele vervoersservices aan te bieden die altijd aan uw wensen zullen voldoen. Naast het busverhuur biedt Van der Laan b.v., speciaal voor het individuele vervoer, taxidiensten aan.

De busverhuur afdeling van Van der Laan B.V. is sterk in de organisatie voor het vervoer van zowel grote, middelgrote, kleine groepen en individuelen. Bij Van der Laan b.v. kunt u ook terecht voor speciaal voor u op maat gemaakte dagtochten en (groeps)arrangementen en bieden zij VIP vervoer aan. Daarnaast heeft Van der Laan b.v. nog een aantal neventaken, namelijk de verhuur van busjes, personenauto’s, aanhangers en bakwagens.

Dankzij deze veelzijdigheid in de diensten die door Van der Laan b.v. aangeboden worden kunnen zij hun opdrachtgevers altijd een efficiënte oplossing aanbieden.

...   lees verder

Hier een Bus huren?

 •   Geverifieerd bedrijf
 •   74 recencies
 •   Gratis reserveren
 •   Gratis annuleren

Logo Van der Laan
Van der Laan
Transportweg
2421 LSNieuwkoop, Nederland

Aanbevolen

Keurmerk bedrijf

18 x bus in wagenpark

Reviews

Boek uw bus op basis van 74 geverifieerde recencies

Geweldig!
74
Reviews
Kwaliteit bus 8.6
86% Complete
Service 8.5
85% Complete
8.6

 • 2 mrt 2018

  Het was een super reis naar Aken en terug. De chauffeur (maar ook het kantoor) was erg behulpzaam, vriendelijk en klantgericht. Dat was erg fijn, ik zou zo opnieuw daar een busreis boeken.

  Kwaliteit bus 10.0
  100% Complete
  Service 10.0
  100% Complete
  10
 • 5 okt 2017

  Alles was perfect geregeld. Prijs en kwaliteit verhouding is uitstekend! De chauffeurs waren zeer vriendelijk en hulpvaardig en waren telkens keurig op tijd op de bestemming. Echt een aanrader dit bedrijf!

  Kwaliteit bus 9.0
  90% Complete
  Service 9.0
  90% Complete
  9
 • 21 jun 2017

  prima gelopen

  Kwaliteit bus 8.0
  80% Complete
  Service 8.0
  80% Complete
  8
 • 21 jun 2017

  Ik had niet gezien dat er nog een mail binnen was gekomen dat er 2 busjes zouden komen ipv 1, hier kwam ik pas 2 uur voor aanvang achter. Het was namelijk wel erg jammer om in 2 groepen te moeten reizen met een vrijgezellenfeestje. Graag had ik dan telefonisch overlegd en evt de aflever plaatsen aangepast. Ook vond ik het erg onprettig dat ik een uur voor het ophalen 's avonds er achter kwam dat jullie helemaal niet op de ophaalplaats konden komen aangezien dit voetgangersgebied was. Ik vind dat jullie horen na te gaan of het ophaaladres ook haalbaar is. Het Was erg rommelig dat ik daar nog voor moest bellen. Ik begrijp dat Utrecht niet de makkelijkste stad Is maar ik denk dat er meer mogelijkheden waren geweest wanneer er telefonisch even contact opgenomen was om deze zaken te bespreken.
  De chauffeurs waren aardig en behulpzaam. Het rijcomfort was lager dan ik had verwacht van een taxibedrijf, ook voelde ik aan de chauffeur dat er stress aanwezig ivm tijd. Het personeel dat ik die dag aan de telefoon Had waren vriendelijk en behulpzaam.

  Kwaliteit bus 7.0
  70% Complete
  7
 • 14 feb 2017


  Kwaliteit bus 8.0
  80% Complete
  8

Bekijk alle reviews

Huur nu een Bus met Chauffeur bij Van der Laan of start uw vergelijking

Vind uw bus bij een van de talloze busverhuur bedrijven in Nederland. Bespaar door prijzen en ervaringen te vergelijken.