gratis reserveren

Toonaangevend in personenvervoer

Toonen Taxi & Touringcar is in de regio Uden en Veghel inmiddels een begrip. Ook ver daarbuiten verzorgen zij het busvervoer voor vele opdrachtgevers.

Voor het busvervoer beschikt het bedrijf over een wagenpark met maar liefst 14 luxe wagens. De verschillende wagens hebben de capaciteit voor 8, 19, 25, 28, 31 en 40 personen. Op die manier kunnen zij het vervoer voor zowel grote als kleine groepen verzorgen.

Vanuit Veghel, Uden en omstreken verzorgt Toonen Taxi en Touringcar voor een groot aantal vaste klanten dagelijks het vervoer. Naast het vervoer voor hun vaste klanten verzorgen zij tevens dagelijks het vervoer voor groepen die voor een bepaalde dag een bus met chauffeur nodig hebben. Dat kan zijn om naar een luchthaven vervoert te worden, voor een feestje, uitje, bruiloft, een pendel, bedrijfsbezoek, congresbezoek, beursbezoek, festival, gala of schoolreisje. Ook voor verre (meerdaagse) reizen kunt u Toonen Taxi & Touringcar inschakelen. Extra bagage is dan ook geen probleem. Zo beschikt het bedrijf over een tweetal bagageaanhangers.

Toonen Taxi & Touringcar biedt vervoer aan tegen een zeer scherp tarief. Voor goed vervoer op maat voor een lage prijs zit u bij Toonen Taxi & Touringcar helemaal goed.

...   lees verder

Hier een Bus huren?

 •   Geverifieerd bedrijf
 •   120 recencies
 •   Gratis reserveren
 •   Gratis annuleren

Logo TTS Taxi & Touringcar
TTS Taxi & Touringcar
De Vlonder
5427 DHBoekel, Nederland

Aanbevolen

14 x bus in wagenpark

Reviews

Boek uw bus op basis van 120 geverifieerde recencies

Zeer Goed
120
Reviews
Kwaliteit bus 8.1
81% Complete
Service 8.5
85% Complete
8.3

 • 3 jan 2018

  De reis is als zeer prettig ervaren. Alles was goed georganiseerd.

  Kwaliteit bus 9.0
  90% Complete
  Service 8.0
  80% Complete
  8.5
 • 28 dec 2017

  Alles goed geregeld!

  Kwaliteit bus 9.0
  90% Complete
  Service 8.0
  80% Complete
  8.5
 • 3 nov 2017

  Netjes geholpen voor herhaling vatbaar!

  Kwaliteit bus 10.0
  100% Complete
  Service 9.0
  90% Complete
  9.5
 • 1 okt 2017

  Keurig volgens afspraak op de afgesproken locaties. Veilige reis gehad. Vriendelijke chauffeur.

  Kwaliteit bus 8.0
  80% Complete
  Service 8.0
  80% Complete
  8
 • 5 jul 2017

  * Afgesproken tijdstip op 19 juni werd niet behaald. De reizigers stonden een half uur van te voren klaar om aan uw gevraagde stipte vertrektijd te voldoen, anders kan dit in rekening worden gebracht. We zijn pas om 13.30u vertrokken.
  * Reisroute werd bij Tilburg zonder informatie gewijzigd waardoor reizigers onrustig werden en o.g. als reisleider had dit pas later door. Ik heb toen de chauffeur de reden om de gewijzigde route gevraagd. Tegenwoordig met de gsm kan men alles helaas volgen, wat niet altijd even prettig kan zijn.
  * Verbeterpunt :Bij het optrekken van de bus viel de motor regelmatig uit!

  Op de terugweg op 23 juni verdient de chauffeur een grote pluim voor zijn begeleiden van de reizigers tijdens een stop van bijna 2,5 uur ivm een ongeval ! Chapeau

  Kwaliteit bus 8.0
  80% Complete
  Service 7.0
  70% Complete
  7.5

Bekijk alle reviews

Huur nu een Bus met Chauffeur bij TTS Taxi & Touringcar of start uw vergelijking

Vind uw bus bij een van de talloze busverhuur bedrijven in Nederland. Bespaar door prijzen en ervaringen te vergelijken.