gratis reserveren
meerkerk_6530
Geweldig!
175
Reviews
Kwaliteit bus 8.8
88% Complete
Service 8.9
89% Complete
8.8

Logo Meerkerk
  • 21 jul 2017

    Het was een zeer prettige ervaring! De bus was schoon en luxe, de chauffeur aardig en behulpzaam, professioneel. Zou na een concert zo weer een minibus huren met mijn vrienden: iedereen snel en veilig thuis voor een schappelijke prijs!

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    10
  • 3 jul 2017

    Geen

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    9
  • 3 jul 2017

    Super reis! 80 personen bus voor 9 personen was erg luxe. Chauffeur zeer aardig, reed goed. Zeker aan te raden, en we onthouden jullie!

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    9.5
  • 30 jun 2017

    Goede communicatie

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    9
  • 30 jun 2017

    Geen verbeterpunten, super tevreden en uitstekend geholpen. Flexibiliteit een 10plus!!

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    9.5
  • 24 jun 2017

    Super meedenkend en aardig
    Wat waren onze bruiloft gasten blij met de busreis
    Alles perfect geregeld !
    Geen enkele opmerking gehoord alleen dat het perfect geregeld was
    Dank jullie wel meerkerk ga zo door ! Mede door jullie service is onze dag zorgeloos verlopen
    Voor de beachtent afgezet en ook weer keurig opgehaald
    Top !

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    9
  • 21 jun 2017

    Erg tevreden!

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    9
  • 3 jan 2017

    Wij hebben alleen nog de bevestiging gehad en nog geen bus gezien; die komt pas de 19e. maar zo far so good.

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    9
  • 20 dec 2016

    De buschauffeur was op de dag zelf heel flexibel. Ook van tevoren was het contact met Meerkerk prima en konden wijzigingen in de reis nog makkelijk worden aangepast.

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    10
  • 19 dec 2016

    Ik vond buschauffeur Rien niet heel erg gezellig (niet hun hoofdtaak natuurlijk).
    Verder reden ze wel goed!

    Kwaliteit bus 7.0
    70% Complete
    Service 7.0
    70% Complete
    7
  • 7 dec 2016

    bus rit in 2017, dus nog geen ervaring dienstverlening bus chauffeur.

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    10
  • 29 nov 2016

    Uitstekende totaal service!

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    10
  • 1 nov 2016

    Vriendelijke buschauffeur en netjes op tijd. En een zeer scherpe prijs.

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    9.5
  • 15 okt 2016

    Het email contact was heel goed en vriendelijk. Vragen werden goed beantwoord en veranderingen doorgeven was ook geen probleem. De communicatie voor de reis om alles te regelen verliep dus erg goed.

    Tijdens de busreis kon ik altijd de buschauffeur bellen als we toch iets later of eerder moesten vertrekken. Hij was erg flexibel en vriendelijk. Altijd in voor een praatje voordat we met de bus vertrokken. Stond altijd ruim op tijd klaar en de bus was erg netjes. Erg tevreden dus!

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    9
  • 13 sep 2016

    Meerkerk was uitermate snel en zorgvuldig. Bus stond beide keren ruim voor tijd klaar en de chauffeurs waren ontzettend vriendelijk. Top service!

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    9
  • 1 sep 2016

    Prima service en een betaalbare prijs en een gezellige chauffeur dus zeer tevreden.

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    10
  • 30 aug 2016

    Alles wasvperfect geregeld !

    Kwaliteit bus 8.0
    80% Complete
    Service 8.0
    80% Complete
    8
  • 27 aug 2016

    Prijs was zeer gunstig. We zijn uitgebreid geïnformeerd en voor vragen was het bedrijf goed bereikbaar.

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 8.0
    80% Complete
    8.5
  • 18 aug 2016

    We waren zeer tevreden met de busreis! Het enige was dat de bus op de terug weg geen aux input had terwijl ik er wel naar gevraagd had. Gelukkig was het niet heel erg want iedereen luisterde gewoon naar de radio

    Kwaliteit bus 8.0
    80% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    9
  • 17 jul 2016

    Hele fijne samenwerking

    Kwaliteit bus 8.0
    80% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    8.5
  • 29 jun 2016

    Top, flexibel, klant vriendelijk, snelle aanpassing bij wijziging van de offerte = Super!
    Dank u wel.

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    9.5
  • 29 jun 2016

    De touringcar stond ruim op tijd op de afgesproken plaats. Alle gasten zijn op tijd naar hun bestemming gebracht. De chauffeur stond ook weer ruim op tijd op de afgesproken plaats voor het ophalen van de gasten. Echt top!! Zo fijn dat je zelf daar niet meer over in hoeft te zitten met het bellen van meerdere taxi's e.d.

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    9
  • 28 jun 2016

    Vriendelijke Chauffeurs. Helaas kwam hij ons wel bijna een uur te laat ophalen. Heeft zich hier wel over verontschuldigd. Maar toch!!!\Bus heen was goed, bus terug was een hele grote dubbele bus en moest een heel stuk achteruit rijden in smalle straatjes. Wat de chauffeur overigens zonder moeite deed. Al met al redelijk.

    Kwaliteit bus 8.0
    80% Complete
    8
  • 24 jun 2016

    De reis moet nog plaatsvinden

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    9
  • 22 jun 2016

    chauffeur was netjes op tijd , aardig, gezellig. de bus was schoon compact net goed voor onze groep

    Kwaliteit bus 8.0
    80% Complete
    Service 8.0
    80% Complete
    8
  • 20 jun 2016

    Een zeer prettige ervaring. De bus was de hele dag door keurig op tijd en op de afgesproken plaats. De buschauffeur was vriendelijk en de bus netjes. Een zeer comfortabele reis. Ook het contact via de mail was efficiënt en vriendelijk. Als het kan, kiezen we deze aanbieder weer.

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    10
  • 12 jun 2016

    Het was Prettige van de dienstverlening,de bus was op tijd.
    De scheffeur was aardig en de bus convoortabel.Kortom als is goef geregeld!

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    10
  • 9 jun 2016

    Vanaf het eerste contact tot aan thuiskomst was de service top. Vanuit Meerkerk werd er met ons meegedacht en met onze buschauffeur Gerard hadden direct een klik en zijn dienstverlening was boven verwachting. Alles was binnen de verplichte rijtijden verlopen. Dit is een busbedrijf waar wij in de nabije toekomst zeker weer gaan gebruiken.

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    10
  • 9 jun 2016

    Snelle actie op tussentijdse wijzigingen.

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    10
  • 31 mei 2016

    Prima bus prima chaffeur

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    9
  • 29 mei 2016

    Goede communicatie en service in voortraject. Enorm servicegericht tijdens rit en enthousiaste chauffeur.

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    10
  • 26 mei 2016

    Ik vond de service super. Ik werd prima geholpen. Ze zijn heel klantvriendelijk.

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    10
  • 25 mei 2016

    De service aan de telefoon was vriendelijk en informatief. De bus was 's morgens op tijd, alleen omdat niet duidelijk was waar op het jaarbeursplein de bus precies stond, moest ik even nabellen. Ook dat verliep zeer vlot, ik had snel verbinding met een medewerker. Heel prettig om eens niet zo'n langdradig keuzemenu te moeten afluisteren.
    Omdat het erg regende op die dag, wilden wij graag een bus eerder terug. Wederom had ik snel een medewerker van Meerkerk aan de lijn en de bus een uur eerder terug was geen enkel probleem.
    Ruim een half uur voor vertrek, belde de chauffeur maar liefst twee keer om aan te geven dat hij was gearriveerd en waar we hem precies konden treffen.
    Ik ben daarom ook zeer tevreden over de service van Meerkerk en zal een volgende keer graag weer voor hen kiezen, ook gezien de uitstekende prijs!
    We hebben een erg leuke dag gehad, dank jullie wel!

    Kwaliteit bus 8.0
    80% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    9
  • 18 mei 2016

    Luisteren naar de behoefte van de client en passen zich makkelijk aan.

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    9
  • 18 mei 2016

    Goed contact, zeer vriendelijke service, helaas kwam de bus echter -door verkeersproblemen- in de nacht te laat. Vandaar de 6.
    Bus zag er goed uit, chauffeur was vriendelijk. Zou weer voor deze maatschappij kiezen!

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 6.0
    60% Complete
    8
  • 9 mei 2016

    De samenwerking met Meerkerk is prima verlopen.

    Kwaliteit bus 8.0
    80% Complete
    Service 8.0
    80% Complete
    8
  • 2 mei 2016

    Mede door Meerkerk is onze reis naar Lech een succes geworden. Het contact in het offerte proces etc. was zeer prettig. De bus was keurig verzorgd, goede kwaliteit, prima faciliteiten aan boord en een professionele en gezellig buschauffeur maakten het geheel compleet. Zeker voor herhaling vatbaar!

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    9
  • 1 mei 2016

    Fijn busbedrijf met goede service

    Kwaliteit bus 8.0
    80% Complete
    Service 8.0
    80% Complete
    8
  • 29 apr 2016

    Het was een mooie bus. Prettige chauffeur.
    Ik vond het niet erg handig dat het iemand was die helemaal niet bekend was in deze buurt. Er waren natuurlijk wegopbrekingen.

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    9.5
  • 27 apr 2016

    de bus van Meerkerk was er ruim op tijd. Het was voor de chauffeur (Jeroen) geen enkel probleem om effe om te rijden. Ook aan het eind terug op opstap plaats heeft Jeroen onze zoon met vrouw en kinderen nog thuis gebracht.
    Het was gewoon allemaal top.

    Kwaliteit bus 8.0
    80% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    8.5
  • 25 apr 2016

    Aardig, attent en zeer kundig achter het stuur.

    Kwaliteit bus 6.0
    60% Complete
    Service 8.0
    80% Complete
    7
  • 10 apr 2016

    Alles prima geregeld

    Kwaliteit bus 8.0
    80% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    8.5
  • 5 apr 2016

    Goede service, vriendelijk, op tijd. Zeker onthouden voor toekomstig vervoer

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    9
  • 5 apr 2016

    - De mensen aan de telefoon waren ontzettend vriendelijk en begripvol. Ze deden niet moeilijk over voor wanneer ik de aantallen kon doorgeven. Ik merkte dat ze goed meedachten en behulpzaam waren en tevens ook duidelijk in wat wel en niet mogelijk was. Aan de telefoon werd dan gezegd dat de mail met prijzen werden opgestuurd wat ook gebeurde. Betrouwbaarheid is prettig!

    Het enige minpuntje is dus dat de buschauffeur met de verkeerde/ te kleine bus stond. Maar dit is goed opgelost en we hebben excuses gekregen. De bussen waren schoon en comfortabel.

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 6.0
    60% Complete
    7.5
  • 11 mrt 2016

    Meerkerk is een zeer prettig flexibel bedrijf. Volgende keer weer naar Meerkerk !!

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    9
  • 29 feb 2016

    De buschauffeur was er vriendelijk en aardig. Wel was de bus op de terugweg te laat. In de aanvraag stond 18:00-18:30 vertrekken, de bus was er echter pas om 18:45. We hebben een half uur in de kou gewacht. De bus kan beter iets eerder zijn dan de groep mensen, zeker in de winter.
    Een tip voor de volgende keer: Het nummer van de buschauffeur meegeven zodat er contact opgenomen kan worden. Nu moesten we het bedrijf bellen dat al gesloten was en waarna we een noodnummer moesten bellen die ons vervolgens het telefoonnummer van de buschauffeur gaf. Het mailcontact vooraf was verder goed.

    Kwaliteit bus 7.0
    70% Complete
    Service 7.0
    70% Complete
    7
  • 17 feb 2016

    Hele fijne bus/chauffeur. Keurig op tijd en behulpzaam bij de dames met de apparatuur e.d.

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    9.5
  • 16 feb 2016

    Goede service en uitstekend vervoer.

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    9.5
  • 11 feb 2016

    Niets op aan te merken. Service zoals het hoort. Bedankt!

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    9.5
  • 11 feb 2016

    Goed contact en we hebben alle vertrouwen in Meerkerk dat zij de rit naar wens zullen uitvoeren.

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    9
  • 9 feb 2016

    Erg vriendelijk personeel, reageren snel, regelen alles goed, komen hun afspraken na. Staan ruim op tijd klaar. Alleen jammer dat ik niet mijn eigen muziek kon aanzetten omdat het kabeltje voor externe muziek kapot was. Had hier specifiek nog contact voor opgenomen. Voor de rest echt super ervaring met Meerkerk

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 7.0
    70% Complete
    8
  • 4 feb 2016

    beoordeling dienstverlening kan ik nog niet zeggen omdat dit nog in de toekomst ligt.

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 7.0
    70% Complete
    8.5
  • 21 jan 2016

    Uitstekend! Afspraken stipt nagekomen, vriendelijk telefonisch contact, opvolging via mail ook goed. De chauffeur uiterst correct en voorkomend. Rijgedrag defensief en netjes. Ook onze klanten waren uiterst tevreden over het rijgedrag en de vriendelijkheid van de chauffeur.

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    9
  • 20 jan 2016

    Prima. Heeft zich goed aan de afspraken gehouden.

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    9
  • 29 dec 2015

    Cijfer voor de dienstverlening kan ik nog niet geven. Het moet nog plaatsvinden.

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    9
  • 14 dec 2015

    Alles is naar wens verlopen en de service is gevweldig. Nette bussen en zeer vriendelijk personeel.

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    10
  • 10 dec 2015

    Keurige bus. Sympathieke chauffeur.

    Kwaliteit bus 8.0
    80% Complete
    Service 8.0
    80% Complete
    8
  • 9 dec 2015

    Zowel telefonisch als ook mail contact verliep zeer goed, de chauffeur was ook zeer aardig en coorparatief.

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    9.5
  • 8 dec 2015

    Is een prima busbedrijf

    Kwaliteit bus 8.0
    80% Complete
    Service 8.0
    80% Complete
    8
  • 30 nov 2015

    Prima alles

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    10
  • 26 nov 2015

    We zijn snel en comfortabel vervoerd naar Amsterdam en waren blij dat we om 15.00 uur 's middags de buschauffeur weer troffen op dezelfde plek. Na een flink aantaluurtjes Amsterdam was het een verademing om gelijk in de bus te stappen en je lekker te laten rijden naar ons beginpunt.

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    9
  • 24 nov 2015

    Chauffeur op de heenweg leek niet volledig te kunnen werken met navigatie, had instructies nodig van een van ons om goed te rijden richting de Gelredome.

    De chauffeur op de terugweg hele vriendelijke aardige man, reed zelfs nog eerder weg dan gepland wat voor ons alleen maar beter was, want we waren toch allemaal al aanwezig voor de afgesproken tijd van 8 uur.

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 8.0
    80% Complete
    9
  • 24 nov 2015

    Ik heb prettig contact gehad met Meerkerk. Het was vooraf nog niet helemaal duidelijk hoeveel personen mee zouden reizen maar door afspraken te maken kon ik wat later de juiste bus bestellen. Ze waren perfect op tijd en de bus zag er mooi en verzorgd uit. Ik heb niets minder dan complimenten voor Meerkerk!

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 8.0
    80% Complete
    9
  • 19 nov 2015

    Zeer helder en vriendelijke communicatie. Een zeer nette bus en een tijdige chauffeur. Niets op aan te merken.

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    10
  • 2 nov 2015

    Tomtom was niet up to date, waardoor groep niet bij het opgegeven adres afgezet werd. Er stond oude info op. Verkeersrichtingen waren gewijzigd en niet verwerkt in navigatie

    Kwaliteit bus 8.0
    80% Complete
    Service 6.0
    60% Complete
    7
  • 27 okt 2015

    Een vriendelijke dame die ons te woord stond en meedacht.
    Snelle reacties op mailtjes!
    Vriendelijke chauffeur. Wist alleen niet hoe de verwarming van de bus werkte, waardoor we het met 11 graden erg koud hadden.
    De bus stond zowel bij de heen- als terugreis mooi op tijd klaar.

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 8.0
    80% Complete
    8.5
  • 13 okt 2015

    Bussen waren keurig op tijd bij vertrek; in A'dam is het wat ingewikkelder ivm drukte etc. Ophalen op Prins Hendrikkade; deze is heel lang dus effe zoeken naar de bussen (kan niet anders in grote stad!

    Kwaliteit bus 8.0
    80% Complete
    Service 8.0
    80% Complete
    8
  • 8 okt 2015

    Meerkerk was een prettige organisatie en hebben alles volgens het boekje gedaan.

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    9
  • 30 sep 2015

    Ik kan nog geen beoordeling geven bij dienstverlening, omdat ik nog geen gebruik gemaakt heb .
    Wat contact aan gaat wel.

    Ik heb altijd het gevoel gehad dat er wat gedaan wordt met je verwachtingen , je wordt serieus genomen. Ik heb tot twee keer toe mijn datum moeten veranderen, omdat ik een andere datum kreeg van mijn accommodatie. Er werd helemaal niet moeilijk gedaan. Respectvol werd ik door de telefoon behandeld.

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    10
  • 29 sep 2015

    Uiterst professioneel, ruim op tijd en goede communicatie. Aanrader en voor herhaling.

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    10
  • 25 sep 2015

    Mooie nette bussen, ruim op tijd en aardige chauffeurs.
    We hebben een fijne heen- en terugrit gehad.
    Klantenservice was vriendelijk en bereid mee te denken.
    Zeker voor herhaling vatbaar

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    10
  • 14 sep 2015

    Het contact met Meerkerk verliep heel prettig en ongecompliceerd. De bus was er op tijd voor de rit van onze gasten en 's avonds ook weer om de gasten op te halen.

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    9.5
  • 12 sep 2015

    Gemakkelijk contact en soepel omgegaan met het halen en brengen. Vriendelijke en goedlachse chauffeur. Dank

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    9.5
  • 1 sep 2015

    Goede schone bus, heel aardige chauffeur. Was meer dan op tijd. Tip: even route van te voren checken. De route was prachtig over hele smalle dijken, maar voor hem niet eenvoudig. Ook had de chauffeur een foutief adres, terwijl ik wel het goede adres van te voren gestuurd heb.

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    10
  • 1 sep 2015

    Goede chaufeurs, prettig voorbereidend contact met kantoor, goede bussen.

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    10
  • 26 aug 2015

    Keurig op tijd, vriendelijke chauffeur. Geen klachten over Meerkerk.

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    9.5
  • 26 aug 2015

    Prima vervoersbedrijf
    Stipt en vriendelijk

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    9
  • 17 aug 2015

    Zeer bereidwillig , flexibel en vriendelijkheid

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    9
  • 16 aug 2015

    Gewoon zo blijven doorgaan!

    Kwaliteit bus 8.0
    80% Complete
    Service 7.0
    70% Complete
    7.5
  • 5 aug 2015

    Punctuele, professionele, en klantvriendelijke service.
    Bus zeer netjes en comfortabel.
    Zeer goede prijs kwalitieits balans.

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    9
  • 14 jul 2015

    Nadat onze ingehuurde bus halverwege de reis met pech kwam te staan is er naar mijn mening niet snel genoeg naar een oplossing gezocht. We hadden een bus die nog in de garantie periode viel en daardoor werd er eerst geprobeerd om de leverancier het probleem op te laten lossen. Toen dit niet snel genoeg lukte werd er met enig aandringen van onze kant een vervangende bus geregeld . Hierdoor hebben wij een vertraging van 5 uur opgelopen en hebben wij een gepland optreden moeten annuleren bij de organisatie.
    Hierdoor lopen wij imagoschade en financiële schade op.
    We zijn ons ervan bewust dat niet alles 1,2,3 geregeld kan zijn maar 5 uur is wel erg lang . Als we b.v binnen 2 uur een andere bus hadden gehad dan hadden we nog gewoon onze verplichtingen kunnen nakomen.

    Kwaliteit bus 5.0
    50% Complete
    Service 3.0
    30% Complete
    4
  • 14 jul 2015

    Zeer prettig busbedrijf om zaken mee te doen

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    9.5
  • 8 jul 2015

    De heenrit verliep netjes. De heenreis vertrok 15 minuten te laat door een fout van 1 van de gasten. Wat dan weer jammer was dat de bus daardoor ook weer later mocht vertrekken vanuit Bottrop door de reistijdenwet. Het was die dag erg heet (bijna 40 graden) maar in de bus was het aangenaam koel.

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 8.0
    80% Complete
    8.5
  • 7 jul 2015

    Nog geen ervaring ermee. Onze rit moet nog gaan plaatsvinden.

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    10
  • 2 jul 2015

    Zeer behulpzaam, flexibel en goed bereikbaar. Raad ik aan!

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 8.0
    80% Complete
    8.5
  • 1 jul 2015

    Een echte aanrader voor een ieder die van plan is een bus te gaan huren. Zeer behulpzaam, klantvriendelijk en flexibel.

    Kwaliteit bus 8.0
    80% Complete
    Service 7.0
    70% Complete
    7.5
  • 28 jun 2015

    Prima service, goed contact. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

    Kwaliteit bus 8.0
    80% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    8.5
  • 23 jun 2015

    Prima klantgericht denken vanuit Meerkerk. Hebben moeite gedaan om ons te kunnen helpen.

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    10
  • 22 jun 2015

    Meerkerk is een zeer degelijke vervoerder voor betrouwbaar vervoer tegen een gunstig tarief

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 6.0
    60% Complete
    7.5
  • 20 jun 2015

    Meedenkend, snel antwoord gevend en zelfs in het weekend bereikbaar op mobiele telefoon! Dankjewel!!

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    10
  • 17 jun 2015

    Chauffeur te zakelijk...wilde maar een keer stoppen, om zsm in Berlijn te zijn. terwijl je rijdt met kinderen die 14,15 of 16 jaar zijn. gecommuniceerdt naar het bedrijf wat voor school we zijn....hopelijk volgende keer weer maar met een ander chauffeur

    Kwaliteit bus 7.0
    70% Complete
    Service 8.0
    80% Complete
    7.5
  • 16 jun 2015

    Professioneel en stipt. Dat schept vertrouwen. Dank voor jullie goede service.

    Kwaliteit bus 8.0
    80% Complete
    8
  • 16 jun 2015

    Vriendelijk, servicegericht en accuraat

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 8.0
    80% Complete
    8.5
  • 9 jun 2015

    Mooie, schone bus met vriendelijke chauffeurs. Keurig op tijd, zowel heen als terug.

    Kwaliteit bus 8.0
    80% Complete
    Service 8.0
    80% Complete
    8
  • 9 jun 2015

    Meerkerk vonden wij een heel prettig bedrijf om mee samen te werken. Zeker voor herhaling vatbaar!

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    9
  • 2 jun 2015

    Wij waren en vooral ik was zeer tevreden over Meerkerk, ik heb talloze keren telefonisch contact gehad met de medewerkers en ze waren altijd klantvriendelijk en heel erg behulpzaam. De buschauffeur was een heel aardige meneer hij was zelfs te vroeg. Een echte aanrader.

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    9.5
  • 2 jun 2015

    Ik heb een goede reis gehad alleen was er wel een misverstand over het aantal plaatsen in de bus. Verder verliep de busrit prima en heb ik geen klachten.

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 8.0
    80% Complete
    8.5
  • 2 jun 2015

    Meerkerk is ons uitermate goed van dienst geweest. Onze aanvraag veranderde continu en werd zelfs van 1 naar 2 dagen veranderd. Ook veranderde op de dag zelf de route... Meerkerk veranderde gewoon mee. Wij zijn zeer tevreden en zullen in de toekomst zeker gebruik van ze blijven maken.

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 8.0
    80% Complete
    8.5
  • 25 mei 2015

    Hele fijne organisatie! Contact verloopt spoedig en de chauffeur was heel vriendelijk! zelfs onze eigen cd mocht opgezet worden.

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    9
  • 5 mei 2015

    Het afzetten bij ziggo dome ging niet zo makkelijk volgens chauffeur Henk. Ik moest 10 € extra betalen om de parkeerplaats op te mogen. Nog niet de parkeerplaats opgereden stond het vast we hebben dus van het eind p2 (slagboom) verder moeten lopen. Afgesproken dat hij bij de trap zou staan. Helaas wij stonden daar op de afgesproken tijd maar de bus niet. Heb moeten bellen om via via de bus te pakken te krijgen. Helaas had ik geen pen en papier... Eindelijk kregen we Henk aan de lijn, stond ie nog verder als waar hij ons afzette op de heenweg. Al met al bijna 2 uur na de afgesproken vertrek tijd hebben wij de bus gevonden en konden we eindelijk retour naar huis.

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 5.0
    50% Complete
    7.5
  • 30 apr 2015

    Chauffeur Willem was prima op tijd en was meewerkend met de ietwat flexibele terugrijtijd.
    Meerkerk is een betrouwbare en betaalbare touringcarspecialist.

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    10
  • 23 apr 2015

    Alles snel en zeer correct geregeld!!

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    9.5
  • 14 apr 2015

    goede service, snel en correcte correspondentie. Medewerkers op kantoor en chauffeur erg aardig en behulpzaam.

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 8.0
    80% Complete
    8.5
  • 10 apr 2015

    E-mail contact met Meerkerk verloopt wat traag. Ook éénmaal gebeld, maar toen was de persoon die over de offertes ging niet aanwezig. Daarna verliep alles redelijk soepel. Bus en chauffeur waren in orde. Tijden werden goed nageleefd. Chauffeurs waren vriendelijk.

    Kwaliteit bus 6.0
    60% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    7.5
  • 10 mrt 2015

    Erg, erg tevreden over Meerkerk! Geweldig geregeld!

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    9
  • 9 feb 2015

    Een tip voor de volgende keer: Chauffeur betere instructies geven over de route. Verder was het super goed geregeld allemaal.

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    10
  • 27 jan 2015

    Bus was prima op tijd,aardige chauffeur,alleen jammer dat we ruim 40 euro moeten bijbetalen omdat er in het theater van alles gebeurde qua oponthoud bus moest daarom 1 uur wachten. Maar al met al waren we toch goedkoper uit dan de andere aanbieders!

    Kwaliteit bus 8.0
    80% Complete
    Service 8.0
    80% Complete
    8
  • 26 jan 2015

    Fijn om mee samen te werken. Goede service en heel vriendelijk en cordaat.

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 8.0
    80% Complete
    8.5
  • 6 jan 2015

    Voorafgaand aan de excursie zeer goed contact gehad. Ze waren zeer vriendelijk en behulpzaam en dachten continu met ons mee. Het enige minpunt was dat de buschauffeur op de terugreis een kwartier te laat was, maar overall zijn wij zeer content.

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 8.0
    80% Complete
    9
  • 18 dec 2014

    Keurig op tijd, prima chauffeur

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    9
  • 6 dec 2014

    Afspraken zijn prima nagekomen, schone bussen en aardige chauffeurs. Voor herhaling vatbaar!

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    9
  • 10 nov 2014

    de chauffeur was vriendelijk en ook behulpzaam voor een stop en iemand af te zetten op een plek was geen probleem. super aardig

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    9.5
  • 4 nov 2014

    Heenweg geen op/aanmerkingen. Op de terugweg was de bus een half uur vertraagd (door ongeluk). Zou prettig zijn als we (eerder) geinfomeerd worden en niet zelf er achteraan moeten bellen. Er is een 06 nummer doorgegeven. Nu stonden we met 65 man langs de kant van de weg te wachten, terwijl we ook een half uur langer in het museum hadden kunnen blijven.

    Kwaliteit bus 7.0
    70% Complete
    Service 8.0
    80% Complete
    7.5
  • 13 okt 2014

    Fijne busmaatschappij! Zeer goed geregeld en zeer tevreden!

    Kwaliteit bus 8.0
    80% Complete
    Service 7.0
    70% Complete
    7.5
  • 6 okt 2014

    De heenreis is hartstikke goed verlopen afgelopen donderdag 2 oktober jl. Op terugreis kregen we te horen dat vanwege lengte bus het niet mogelijk was tot vertrekpunt te komen, maar werden we bij bushalte gedropt. Het is niet ver lopen, maar het is niet zoals afgesproken is tussen UL en Meerkerk. Dit is een verbeterpunt wat ons betreft! Gr. Bert

    Kwaliteit bus 8.0
    80% Complete
    Service 7.0
    70% Complete
    7.5
  • 30 sep 2014

    Vlotte reactie en keurige afhandeling van de aanvraag. Uitvoering van de rit was top! Alles naar wens en tevens naar verwachting. Dank voor de goede en nette zorgen.

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    9
  • 27 sep 2014

    De bus was keurig op tijd, 's middags ook. Kortom, alleen maar positief.

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    9
  • 16 sep 2014

    Rit moet nog gaan plaatsvinden, maar al het contact vooraf verloopt goed. Wij vertrouwen erop dat alles helemaal goed gaat komen.

    Kwaliteit bus 8.0
    80% Complete
    Service 8.0
    80% Complete
    8
  • 8 sep 2014

    Bedankt voor de goede service!

    Kwaliteit bus 8.0
    80% Complete
    8
  • 7 sep 2014

    Fijn contact vooraf. Verder een correcte afhandeling van onze opdracht.

    Kwaliteit bus 8.0
    80% Complete
    8
  • 26 aug 2014

    De bus van Meerkerk was erg netjes! Er was genoeg comfort en de bus was schoon. Meerkerk is een uitstekend bedrijf. In de communicatie zijn ze goed en de verzorging van de rit verliep allemaal volgens plan.

    Kwaliteit bus 8.0
    80% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    8.5
  • 20 aug 2014

    Het was een prima rit! Op de heen weg vonden ze de stop iets te lang. Maar verder was het allemaal prima verzorgd! De rit zelf was ook plezierig en aangenaam en de chauffeur vonden wij allemaal erg vriendelijk en behulpzaam.

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 8.0
    80% Complete
    8.5
  • 14 aug 2014

    Moet nog van de dienst gebruikmaken. Maar de communicatief vooraf verliep goed.

    Kwaliteit bus 8.0
    80% Complete
    8
  • 12 aug 2014

    De chauffeur was zeer op tijd aanwezig (een half uur eerder). En toen na de reis een kindje haar mobiel in de bus was vergeten, heeft de chauffeur hem direct teruggebracht. Een voorspoedige reis.

    Kwaliteit bus 7.0
    70% Complete
    Service 8.0
    80% Complete
    7.5
  • 4 aug 2014

    Busvervoerder Meerkerk heeft het jaarlijkse uitje van de stichting vrienden van Joost compleet gemaakt. Ruim op tijd, hulp bij het instappen, vriendelijk personeel en vooral een plezierige rit verzorgd.

    Kwaliteit bus 8.0
    80% Complete
    Service 8.0
    80% Complete
    8
  • 1 aug 2014

    De rit met Meerkerk moet nog gereden gaan worden maar we hebben er al het vertrouwen in!

    Kwaliteit bus 8.0
    80% Complete
    Service 8.0
    80% Complete
    8
  • 15 jul 2014

    Goede dienstverlening, aardige chauffeur.

    Kwaliteit bus 8.0
    80% Complete
    Service 8.0
    80% Complete
    8
  • 1 jul 2014

    Hij was keurig op tijd, reed rustig, zeer vriendelijke meneer. In Utrecht was er een wegversperring, de bus kon niet keren maar hij is denk wel 500 meter ACHTERUIT teruggereden! Zonder mopperen en heel rustig, zonder ook maar één keer en stoepje of iets dergelijks te pakken...wij vonden het klasse!!

    Kwaliteit bus 8.0
    80% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    8.5
  • 1 jul 2014

    Prima busbedrijf, niets op aan te merken.

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    9
  • 22 jun 2014

    Alles was keurig geregeld. Chauffeurs waren op tijd en vriendelijk.

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 8.0
    80% Complete
    8.5
  • 17 jun 2014

    Prijs/kwaliteit-verhouding goed. Wel moest er erg lang gewacht worden aan de telefoon, en was de chauffeur tot twee keer toe niet bij de bus te bekennen ...

    Kwaliteit bus 7.0
    70% Complete
    Service 7.0
    70% Complete
    7
  • 5 jun 2014

    Prima busmaatschappij, bus stond al ruim van te voren klaar op locatie. Op terugweg was de bus iets later, maar dit was begrijpelijk i.v.m. de drukte.

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 7.0
    70% Complete
    8
  • 27 mei 2014

    Klein en vriendelijk busbedrijf.

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    9
  • 23 mei 2014

    Een zeer prettig contact in de tijd naar de opdracht toe. duidelijk, snel reageren. ontspannen en betrouwbaar. Zeker een contact war ik vaker zaken mee zou doen.

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    9.5
  • 21 mei 2014

    De chauffeur was ruim op tijd zowel aan het begin als bij de terugreis. Hij heeft goed nagedacht over hoe hij moest rijden in Amsterdam en verzocht vriendelijk aan de kinderen om de bus schoon te houden. Hij attendeerde ook goed dat de kinderen hun gordel om moesten. Al met al een zeer prettig verlopen reis.

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    10
  • 18 mei 2014

    Prima

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 8.0
    80% Complete
    8.5
  • 6 mei 2014

    Ik ben voortreffelijk geholpen. Het telefonisch contact was prettig.

    Ga zo door!

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    10
  • 28 apr 2014

    vriendelijk en meedenkend.

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    9
  • 4 apr 2014

    Reis nog niet uitgevoerd

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    10
  • 28 mrt 2014

    Zeer aardig personeel, goede service, alles is prima verlopen.

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    10
  • 1 feb 2014

    De dienst was goed, precies op tijd. Al was het fijn geweest als we op de avond zelf nog even gebeld zouden zijn dat de bus onder weg was.

    Kwaliteit bus 8.0
    80% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    9
  • 31 jan 2014

    In contacten via e-mail duidelijke antwoorden en telkens snel antwoord op vragen. Via telefoon vriendelijk contact en duidelijke afspraken gemaakt die direct via e-mail werden bevestigd. Van tevoren mobiel nummer en naam van de chauffeur ontvangen. Deze was op tijd aanwezig bij beide locaties. Fijne rijstijl.

    Kwaliteit bus 8.0
    80% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    8.5
  • 23 jan 2014

    Vriendelijke en behulpzame buschauffeur. Al wilde hij niet het landweggetje oprijden richting de lunchlocatie -opdanks dat we hem hadden verzekerd dat hij aan het einde kon draaien (er komen vaker grote toergingcars). Er was een dame slecht ter been, die moest daardoor wel 300 m op krukken lopen. Dat was iets minder prettig.

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 8.0
    80% Complete
    8.5
  • 23 jan 2014

    Supervriendelijke mevrouw aan de telefoon!

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 8.0
    80% Complete
    8.5
  • 23 jan 2014

    De chauffeur was keurig op tijd zodat iedereen direct in een heerlijk warme bus kon stappen. De reis was prima verlopen. We hadden zelf een CD meegenomen om een beetje in sfeer te komen. We hadden in Vinkel een Hollandse Avond. Om 01.00 uur stond de chauffeur ons weer keurig op te wachten en de terugreis verliep voorspoedig.
    Klasse!

    Kwaliteit bus 8.0
    80% Complete
    Service 8.0
    80% Complete
    8
  • 22 jan 2014

    Vriendelijkste buschauffeur ooit gehad!
    Fijne nazorg van Meerkerk ivm een minder prettige terugreis door toedoen van andere gebruikers.

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    9
  • 22 jan 2014

    Uitstekende service en een goede prijs-kwaliteitverhouding.

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    10
  • 22 jan 2014

    We hadden erg prettig contact met Meerkerk. We kregen snel een overzichtelijke offerte. Het telefonisch contact dat hierna volgde was prettig en correct. Men hield zich aan de gemaakte afspraken en we hebben vol vertrouwen de busreis door Meerkerk laten uitvoeren. De chauffeur was erg netjes naar onze gasten, iets dat voor ons heel belangrijk is!

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 8.0
    80% Complete
    8.5
  • 22 jan 2014

    Pragmatische aanpak, goede communicatie en prettige samenwerking. Graag weer bij een volgende reis activiteit.

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    9
  • 22 jan 2014

    de organisatie werk erg goed ,met de betreffende onderneming klopte ook alles. Waren netjes op tijd hebben onze klanten goed te woord gestaan en waren erg vriendelijk.
    Voor ons was het een hele zorg minder en voor onze klanten een echt uitje en voor vele een aanrader.

    Kwaliteit bus 8.0
    80% Complete
    Service 8.0
    80% Complete
    8
  • 22 jan 2014

    Prima service! Bus was zowel voor de heen- als de terugweg ruim op tijd aanwezig. Vriendelijke chauffeur, prima afhandeling van het contract en de factuur! Kortom dik tevreden!

    Kwaliteit bus 8.0
    80% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    9
  • 22 jan 2014

    Heel correct bedrijf en komen na wat ze aanbieden

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    9
  • 10 jul 2013

    Nog geen ervaring met het vervoer van Meerkerk omdat we pas 19 augustus gebruik maken van deze dienst. Echter contact met de organisatie verloopt tot dusver erg prettig.

    Service 7.0
    70% Complete
    7

Terug naar profiel van Meerkerk

Huur nu een Bus met Chauffeur bij Meerkerk of start uw vergelijking

Vind uw bus bij een van de talloze busverhuur bedrijven in Nederland. Bespaar door prijzen en ervaringen te vergelijken.