gratis reserveren

Vaste klanten zorgen voor continuïteit

Hartemink Personenvervoer aangesloten bij zowel KNV (Koninklijk Nederlands Vervoer) alsmede bij SKTB (Stichting Keurmerk Touringcar Bedrijf).

De bussen van Hartemink Personenvervoer zijn modern en worden goed onderhouden door gespecialiseerde monteurs die al jaren de bussen van Hartemink Personenvervoer onderhouden. Hartemink Personenvervoer is een vooruitstrevende onderneming als het gaat om milieu verantwoord rijden. Zo rijden zij met bussen die uitsluitend voorzien zijn van groene milieulabels.

Al jaren rijdt het bedrijf voor een grote groep vaste klanten. U kunt daarbij denken aan het bedrijfsleven, scholen, instellingen en verenigingen. Naast het verzorgen van onbezorgde ritten voor deze vaste klanten rijdt Hartemink Personenvervoer dagelijks voor opdrachtgevers die voor hun uitje, dagtocht, excursie, (meerdaagse) reis, bruiloft of transfer een bus nodig hebben.

Bussen zijn een van de meest veilige methodes van reizen, maar het is zaak dat bussen goed onderhouden worden en periodiek gecontroleerd worden op eventuele technische gebreken. Bij Hartemink Personenvervoer staat veiligheid dan ook op plek nummer 1. Uw reis begint dan ook altijd met een veiligheidsinstructie die per DVD aan u getoond wordt.

Alle bussen van Hartemink Personenvervoer worden periodiek grondig geïnspecteerd door ervaren en goed opgeleide monteurs. Eventuele technische gebreken worden altijd direct opgelost. Daarnaast worden er geen risico's genomen en worden technische onderdelen die toe zijn aan vervanging altijd direct vervangen.

Bij Hartemink Personenvervoer gaat u altijd goed verzekerd op stap. Zo beschikt Hartemink Personenvervoer over een speciaal ontwikkelde Aansprakelijks Verzekering. Deze AVB is speciaal ontwikkeld voor de busverhuur branche en dekt eventuele schade aan natuurlijke personen en materiaal. Een AVB fungeert als extra dekking die door bestaande AVB's niet gedekt worden. Met deze extra AVB zorgt Hartemink Personenvervoer ervoor dat u altijd onbezorgd en met een gerust hart op reis kunt gaan.

...   lees verder

Hier een Bus huren?

 •   Geverifieerd bedrijf
 •   2 recencies
 •   Gratis reserveren
 •   Gratis annuleren

Logo Hartemink
Hartemink
Kiefteweg
7151 HTEibergen, Nederland

Aanbevolen

Keurmerk bedrijf

2 x bus in wagenpark

Reviews

Boek uw bus op basis van 2 geverifieerde recencies

Geweldig!
2
Reviews
Kwaliteit bus 9.0
90% Complete
Service 8.5
85% Complete
8.8

 • 30 sep 2015

  Zeer vriendelijk en behulpzaam.

  Kwaliteit bus 9.0
  90% Complete
  Service 9.0
  90% Complete
  9
 • 30 dec 2014

  Wij zijn zeer tevreden over Hartemink personenvervoer. Heldere communicatie. Duidelijke afspraken en de rit is naar alle tevredenheid uitgevoerd.

  Via Touringcar Huren Vergelijker hebben we vaker ritten laten rijden maar nog nooit door Hartemink Personenvervoer. Dit was de eerste keer en ik moet zeggen dat het de beste rit tot nu toe was!

  De medewerkers en in het speciaal de chauffeur. Hartelijk dank voor deze geweldige service! Tot een volgende keer!

  Kwaliteit bus 9.0
  90% Complete
  Service 9.0
  90% Complete
  9
 • 1 jul 2014

  We hebben het als zeer fijn ervaren! Leuke, relaxte chauffeurs, mooie, schone bus en prima contact. Een klein aandachtspuntje: We hebben de bevesting niet gekregen waardoor de betaling niet op tijd in orde was. Hier heb ik achteraan moeten bellen. Maar dat was achteraf zeker ook wel goed gekomen!

  Kwaliteit bus 8.0
  80% Complete
  Service 10.0
  100% Complete
  9
 • 22 jan 2014

  In mijn offerteaanvraag was niet helder of de bus de hele dag nodig was of alleen wegbrengen en ophalen. Tip om dit bij de te verstrekken gegevens op te nemen. Is namelijk nogal van invloed op de prijs.

  Kwaliteit bus 8.0
  80% Complete
  Service 9.0
  90% Complete
  8.5

Bekijk alle reviews

Huur nu een Bus met Chauffeur bij Hartemink of start uw vergelijking

Vind uw bus bij een van de talloze busverhuur bedrijven in Nederland. Bespaar door prijzen en ervaringen te vergelijken.