gratis reserveren

Maak van een rit altijd een succes

Busverhuur bedrijf Litax Reizen, opgericht in 1946 en specialist in maatwerk personenvervoer is in staat iedere reiswens op te pakken en probleemloos voor u uit te voeren. Door de jarenlange ervaring, de kennis van bestemmingen, het betrokken personeel maken zij van iedere rit een succes en tevens een feestje.

Litax Reizen heeft een gevarieerd en modern wagenpark. Met dit wagenpark en het team van enthousiaste en service gerichte goed opgeleide chauffeurs is Litax Reizen in staat om vrijwel iedere reis uit te voeren. Het wagenpark van busverhuur bedrijf Litax Reizen bestaat uit onder andere taxibusjes, rolstoel taxi's, enkeldeks bussen voor 29, 34, 37, 50, 53 en 62 personen, een bus met een rolstoellift, een dubbeldeks bus voor het vervoer van maximaal 90 personen, een VIP bus voor luxe vervoer en tevens zijn zij in het bezit van aanhangwagens voor bijvoorbeeld extra bagage ruimte. Kortom: voor iedere wens beschikken zij over een geschikte bus voor u!

Litax Reizen organiseert graag het vervoer voor u. Bij Litax Reizen kunt u onder andere terecht voor (georganiseerde) dagtochten, uitjes, (meerdaagse internationale) vakanties, bruiloftvervoer, zakelijk vervoer, evenementenvervoer, jongerenreizen, studiereizen, excursies, bedrijfsfeesten, bedrijfsuitjes, luchthavenvervoer en andere vormen van vervoer. Kortom: bij Litax Reizen kunt u gerust uw vervoerswensen laten vervullen. Zij zorgen er voor dat u zorgeloos op stap zult gaan.

...   lees verder

Hier een Bus huren?

 •   Geverifieerd bedrijf
 •   3 recencies
 •   Gratis reserveren
 •   Gratis annuleren

Logo Litax Reizen
Litax Reizen
Kelvinstraat
6003 DHWeert, Nederland

Aanbevolen

Keurmerk bedrijf

15 x bus in wagenpark

Reviews

Boek uw bus op basis van 3 geverifieerde recencies

Geweldig!
3
Reviews
Kwaliteit bus 10
100% Complete
Service 8.7
87% Complete
9.2

 • 9 sep 2016

  Erg meedenkend met het gezelschap, precies op tijd en ontspannen sfeer. Behulpzame chauffeurs en nette bussen. Kan niet beter zou ik zeggen. Een 10!

  Kwaliteit bus 10.0
  100% Complete
  Service 10.0
  100% Complete
  10
 • 25 jan 2016

  De bus kwam beide keren netjes op tijd en heeft ons zonder problemen naar de locatie gebracht en gehaald. We hebben de reis en communicatie erg positief ervaren.

  Kwaliteit bus 9.0
  90% Complete
  Service 9.0
  90% Complete
  9
 • 8 dec 2015

  Werden verrast door de kwaliteit van de bus. De bus was ruimschoots op tijd op de afgesproken plaatsen. De chauffeur was heel behulpzaam en vriendelijk. Kortom een top

  Kwaliteit bus 9.0
  90% Complete
  Service 9.0
  90% Complete
  9
 • 30 nov 2015

  Vriendelijk en flexibel.

  Kwaliteit bus 8.0
  80% Complete
  Service 10.0
  100% Complete
  9

Bekijk alle reviews

Huur nu een Bus met Chauffeur bij Litax Reizen of start uw vergelijking

Vind uw bus bij een van de talloze busverhuur bedrijven in Nederland. Bespaar door prijzen en ervaringen te vergelijken.