gratis reserveren

Vertrouwd, verzorgd en voordelig

Al meer dan 25 jaar houdt van der Valk Tours zich bezig met personenvervoer. Opgezet door Martin van der Valk als hobby is uitgegroeid tot een gerenommeerd en volwaardig professioneel touringcarbedrijf. Menig bedrijf en particulier heeft de weg inmiddels inmiddels naar van der Valk tours gevonden. Iets waar wij ontzettend trots op zijn. Bij Van der Valk moeten producten en diensten altijd waardig zijn. De prijs – kwaliteitsverhouding speelt bij ons immers een constante cruciale rol.

Van der Valk tours is een keurmerk touringcarbedrijf gecertificeerde onderneming. Dat vormt een waarborg voor veilig vervoer en vakbekwame chauffeurs. Vele van onze chauffeurs hebben jarenlange ervaring in zowel het binnen- als buitenland en met verschillende soorten groepen. Uiteraard verzorgen wij busreizen met onze eigen bussen naar verschillende Europese bestemmingen. Het gaat daarbij om reizen naar onze eigen vestigingen in het buitenland. Ook zijn andere bestemmingen mogelijk.

Onze afdeling Groeps- en incentives is gespecialiseerd in het samenstellen van groepsreizen op maat.

Voor onze diensten hanteren wij de vervoer- en reisvoorwaarden van het Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV).

Onze luxe touringcars zijn inzetbaar voor alle soorten van personenvervoer. Te denken valt aan personeelsuitstapjes, schoolreizen, sporttoernooien, evenementen, festivals, bruiloften, dagtochten en georganiseerde groepsarrangementen in het binnen- en buitenland. Waar u ook naar toe wilt en wat uw wensen ook zijn, wij helpen u graag verder met het realiseren van uw reisplan.

Het wagenpark van Van der Valk Tours is zeer divers. Zo beschikken wij over een modern wagenpark variërend in grootte van 38 t/m 85 zitplaatsen. Daarnaast beschikken wij over een touringcar met rolstoellift. U bent op afspraak altijd van harte welkom om onze bussen te komen bekijken.

Graag verzorgen wij ook uw busvervoer!

...   lees verder

Hier een Bus huren?

 •   Geverifieerd bedrijf
 •   3 recencies
 •   Gratis reserveren
 •   Gratis annuleren

Logo van der Valk Tours
van der Valk Tours
Hoorn
2404 HKAlphen aan Den Rijn, Nederland

Aanbevolen

0 x bus in wagenpark

Reviews

Boek uw bus op basis van 3 geverifieerde recencies

Geweldig!
3
Reviews
Kwaliteit bus 9.7
97% Complete
Service 8.3
83% Complete
9.0

 • 6 dec 2017

  Het was helemaal toppie!

  Kwaliteit bus 10.0
  100% Complete
  Service 10.0
  100% Complete
  10

Bekijk alle reviews

Huur nu een Bus met Chauffeur bij van der Valk Tours of start uw vergelijking

Vind uw bus bij een van de talloze busverhuur bedrijven in Nederland. Bespaar door prijzen en ervaringen te vergelijken.