gratis reserveren

Luxe vervoer tegen een scherpe prijs gaat prima hand in hand

Luxe touringcars en enthousiaste chauffeurs, dat is South West Tours!

Wij zijn een Keurmerk Touringcarbedrijf met voertuigen tot 92 personen. Met onze luxe zwarte touringcars willen wij u graag vervoeren. Dit doen wij op onze eigen manier: veilig en comfortabel, met oog voor uw vervoerswens.

In het voortraject bespreken we graag uitgebreid uw wensen zodat de reis zelf aan uw verwachting voldoet, of net even iets meer dan dat.

Bij Touringcarbedrijf South West Tours huurt u uw luxe touringcar voor vervoer in binnen- of buitenland. Ons wagenpark bestaat uit 5 touringcars. Voor kleine groepen hebben we onze midi-touringcars, grote groepen kiezen de mega-dubbeldekkers met tot 92 zitplaatsen. Verder hebben we voor luxe vervoer de Astronef met panoramadak en theatervloer en onze Vip-wagen met luxe leren interieur en ruime tafels. Ideaal voor bijvoorbeeld uw zakelijke vervoer.

Uw reiswens vervullen wij graag. Neem contact met ons op voor meer informatie.

...   lees verder

Hier een Bus huren?

 •   Geverifieerd bedrijf
 •   45 recencies
 •   Gratis reserveren
 •   Gratis annuleren

Logo South West Tours
South West Tours
De Singel
7722 RRDalfsen, Nederland

Aanbevolen

Keurmerk bedrijf

5 x bus in wagenpark

Reviews

Boek uw bus op basis van 45 geverifieerde recencies

Geweldig!
45
Reviews
Kwaliteit bus 9.0
90% Complete
Service 8.9
89% Complete
8.9

 • 23 apr 2018

  Nee alles was goed

  Kwaliteit bus 9.0
  90% Complete
  Service 9.0
  90% Complete
  9
 • 21 sep 2017

  Snel, ordelijk en vriendelijke service. South West Tours doet wat het belooft.

  Kwaliteit bus 9.0
  90% Complete
  Service 8.0
  80% Complete
  8.5
 • 19 sep 2017

  Geen

  Kwaliteit bus 9.0
  90% Complete
  Service 10.0
  100% Complete
  9.5
 • 14 okt 2016

  Alles was prima verzorgd. Alle afspraken werden nagekomen. Vriendelijke chauffeur. Leerlingen ultiem gelukkig met de audio-aansluiting voor hun muziek in de bus.
  Geen enkel probleem ervaren.

  Kwaliteit bus 9.0
  90% Complete
  Service 9.0
  90% Complete
  9
 • 30 mei 2016

  Het contact in de voorbereiding was matig. Een optie op de 25 persoonsbus was op het moment dat ik de mail ontving voor de 50-persoons bus al vervallen terwijl ik deze info juist nodig had om een definitieve keuze te maken. Daarna bleef de keuze alleen nog tussen de 50 persoons en de 16 persoons optie. Vanwege de lange trip gekozen voor de 50-persoons omdat deze toilet aan boord had. Zonder toilet op zo'n lange trip is niet echt fijn omdat de chauffeur dan extra vaak moet stoppen.

  Teleurstellend was het dan ook te moeten constateren dat het toilet vanwege de stank niet te gebruiken was. Als de deur alleen al open ging stonk de hele bus naar zeer sterke urinegeur. Had ik dit vooraf geweten dan had ik nooit de 50-persoons genomen maar de veel goedkopere 16-persoons.

  De dame waarmee ik overigens contact had was zeer vriendelijk en ook meedenkend wat ik waardeer. De bus zelf was los van het toilet meer dan okay. Ook de chauffeurs waren vriendelijk.

  De bus was ruim 25 minuten te laat bij vertrek Amsterdam waardoor we een stuk later vertrokken dan de bedoeling was. Ik ben hier ook niet even over geïnformeerd. Pas toen ik zelf contact opnam ruim over tijd werd ik vervolgens terug gebeld.

  Al met al niet slecht, maar veel ruimte voor verbetering.

  Kwaliteit bus 7.0
  70% Complete
  Service 6.0
  60% Complete
  6.5

Bekijk alle reviews

Huur nu een Bus met Chauffeur bij South West Tours of start uw vergelijking

Vind uw bus bij een van de talloze busverhuur bedrijven in Nederland. Bespaar door prijzen en ervaringen te vergelijken.