gratis reserveren
south_west_tours_8319
Geweldig!
45
Reviews
Kwaliteit bus 9.0
90% Complete
Service 8.9
89% Complete
8.9

Logo South West Tours
  • 23 apr 2018

    Nee alles was goed

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    9
  • 21 sep 2017

    Snel, ordelijk en vriendelijke service. South West Tours doet wat het belooft.

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 8.0
    80% Complete
    8.5
  • 19 sep 2017

    Geen

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    9.5
  • 14 okt 2016

    Alles was prima verzorgd. Alle afspraken werden nagekomen. Vriendelijke chauffeur. Leerlingen ultiem gelukkig met de audio-aansluiting voor hun muziek in de bus.
    Geen enkel probleem ervaren.

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    9
  • 30 mei 2016

    Het contact in de voorbereiding was matig. Een optie op de 25 persoonsbus was op het moment dat ik de mail ontving voor de 50-persoons bus al vervallen terwijl ik deze info juist nodig had om een definitieve keuze te maken. Daarna bleef de keuze alleen nog tussen de 50 persoons en de 16 persoons optie. Vanwege de lange trip gekozen voor de 50-persoons omdat deze toilet aan boord had. Zonder toilet op zo'n lange trip is niet echt fijn omdat de chauffeur dan extra vaak moet stoppen.

    Teleurstellend was het dan ook te moeten constateren dat het toilet vanwege de stank niet te gebruiken was. Als de deur alleen al open ging stonk de hele bus naar zeer sterke urinegeur. Had ik dit vooraf geweten dan had ik nooit de 50-persoons genomen maar de veel goedkopere 16-persoons.

    De dame waarmee ik overigens contact had was zeer vriendelijk en ook meedenkend wat ik waardeer. De bus zelf was los van het toilet meer dan okay. Ook de chauffeurs waren vriendelijk.

    De bus was ruim 25 minuten te laat bij vertrek Amsterdam waardoor we een stuk later vertrokken dan de bedoeling was. Ik ben hier ook niet even over geïnformeerd. Pas toen ik zelf contact opnam ruim over tijd werd ik vervolgens terug gebeld.

    Al met al niet slecht, maar veel ruimte voor verbetering.

    Kwaliteit bus 7.0
    70% Complete
    Service 6.0
    60% Complete
    6.5
  • 24 mei 2016

    Ik zou hier zo weer boeken, goed bedrijf en fijne mensen!!!

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    9.5
  • 29 apr 2016

    Ik ben zeer tevreden over alles , ik zelf heb de bus gehuurd en het onderlinge contact was zeer goed en altijd een snelle reactie op m,n vragen.
    Mijn zoon is met totaal 58 st 16-17 jarige andere naar Zwolle gegaan en hij was ook heel tevreden , leuke buschauffeurs en ze waren op tijd en reden lekker door.
    Oftewel totaal geen klachten !

    Kwaliteit bus 8.0
    80% Complete
    Service 8.0
    80% Complete
    8
  • 29 apr 2016

    Op 22 april hadden wij een bus gehuurd bij South West Tours. De touringcar was keurig op tijd. Alleen de bus was van het jaar nul. Wat een oude vieze aftandsebus en lagen nog bananen schillen en volle prullenbakken. Je begrijpt ik was not amused. Zo Miek kreeg ik te horen, een aanbieding soms? Van de dames in de bus. Wat een afknapper en de dag moest nog gaan beginnen. De geluids apparatuur deed het niet. Ik schreeuwde iedereen welkom. Bah wat een afknapper. Het eind verliep beter. We werden opgehaald met een prachtige nieuwe touringcar. Dit was ook wat ik had besteld. Eind goed al goed. Even voor de duidelijkheid wij hadden alleen vervoer nodig van a naar b en anders om. Wanneer ik een hele dag had moeten reizen met die eerste bus, was ik in huilen uitgebarsten. Dit was volgens mij een bus om schoolkinderen te vervoeren. Niks mis mee, maar niet voor mijn dagje uit. Uiteindelijk was het ook niet voor niks. Dus ik ga nooit meer met South West Tours. De chauffeur kon er niets aan doen, die doet ook maar wat hem wordt opgedragen. Ik kan je zeggen ik was echt van de kaart. Dit had ik nog nooit mee gemaakt.

    Kwaliteit bus 8.0
    80% Complete
    Service 7.0
    70% Complete
    7.5
  • 27 apr 2016

    Prima tour bus stipt op tijd ,goede mee denkende chauffeuse, voor herhaling vatbaar , top !!!

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    9.5
  • 22 mrt 2016

    Rit moet nog.

    Kwaliteit bus 8.0
    80% Complete
    8
  • 18 mrt 2016

    South West Tours heeft een goede prijs voor een uitstekende kwaliteit. Een fijne bus met een uiterst correcte en betrouwbare jonge chauffeur (ik meen dat hij Erik heet). Wat mij betreft de volgende jaren weer nemen. Ook noem ik SW Tours als mensen mij vragen naar een busonderneming.

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    9.5
  • 31 jan 2016

    Top bedrijf gaan we zeker vaker doen

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    10
  • 12 jan 2016

    Keurig op tijd, scherpe prijs en goede communicatie per email.

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    9.5
  • 24 nov 2015

    Duidelijke, vriendelijke communicatie en flexibele opstelling.

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    9
  • 30 sep 2015

    We hebben in alle opzichten een topdag gehad. Niets op aan te merken.

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    9
  • 12 sep 2015

    Prima! Zeer vriendelijke chauffeurs!

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    9
  • 26 aug 2015

    Prima service, nette chauffeur met goed communicatie. Stipt en flexibel!

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    9
  • 4 aug 2015

    Wat SWT betreft, complimenten, alleen wat de chauffeur betreft minder. Heen: inladen van de vracht heeft een uur geduurd omdat chauffeur commentaar had. Hij moest ons eerst de les lezen voor hij begon te laden, daarnaast werd er hulp geboden maar dat werd geweigerd. Waardoor wij bepaalde vracht in de bus begonnen te brengen om zodoende optijd te vertrekken. (wij leven van giften en alles wordt bij de kerk geleverd vandaar etenswaren en 50 man koffers veel leek) Terug: gevraagd de inrit van de accommodatie in te rijden om de afstand te verkorten van de zware koffers, maar chauffeur zei dat hij regels moet naleven. Maar heen is de chauffeur wel de inrit opgereden. Wat voor regels dat zijn weet hij alleen. Dus Onvoldoende voor de chaufferen.

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 7.0
    70% Complete
    8
  • 9 jul 2015

    De chauffeur op de heenweg leek nogal haast te hebben, sneed stukjes weg af over de stoep en toeterde iedereen van de weg af. Beetje overdreven, onprettig en onveilig.

    Chauffeur op de terugweg was top.

    Beiden waren op tijd.

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 5.0
    50% Complete
    7.5
  • 6 jul 2015

    Snelle antwoorden via de email en goed telefonisch contact. Het meedenken voor een goede oplossing is top!

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    10
  • 13 jun 2015

    Bus 15 personen was goed. Buschauffeuse was "onzeker" in vele handelingen m.b.t. bus en route. Misschien weinig ervaring. Belangrijkste is wel dat iedereen veilig en wel werd thuis gebracht.

    Kwaliteit bus 8.0
    80% Complete
    Service 5.0
    50% Complete
    6.5
  • 5 mei 2015

    super geregeld!

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    9
  • 5 mei 2015

    Als ik contact heb gehad over hoe laat de bus er moet zijn, dan moet de bus er dan ook wel zijn. Tijdens de heenreis was hij net op tijd, maar reden we wel later weg. 50 personen in laten stappen gaat niet in 3 minuten. En voor de terug reis, had ik gevraagd of de bus er rond kwart over vijf kon zijn, echter kwam deze pas rond half zes aan rijden. En zorg dat het navigatie systeem van de buschauffeur of up-to-date is of dat hij hem op buschauffeur zet ipv normale bestuurder. De bus heeft nu ergens moeten rijden waar dit niet mocht.

    Kwaliteit bus 7.0
    70% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    8
  • 1 dec 2014

    Was geweldig! Goed geregeld!

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    10
  • 26 okt 2014

    Een goed klantvriendelijke benadering. De reis werd verzorgd met prima material. De rittijden sloten perfect aan op het georganiseerde programma (waar we te laat op de afspraak kwamen was de oorzaak overmacht (files), de buschauffeur heft er alles aan gedaan om files te omzeilen.

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    9.5
  • 8 okt 2014

    Als extra service heeft South West Tours ons een extra luxe bus geleverd. In combinatie met de vriendelijke buschauffeur was het een top-reis!

    Kwaliteit bus 8.0
    80% Complete
    Service 8.0
    80% Complete
    8
  • 5 okt 2014

    We konden geen spullen in de bus laten liggen. Elke keer kregen we een andere buschauffeur. Laatste bus was geen luxe touringcar maar een uitgaansbusje. Ze hadden iemand anders ingehuurd en we moesten nog €100 extra betalen omdat we te laat waren. Hier klopt echter niets van. Dus niet heel tevreden. Maar we zijn van A naar B gekomen.

    Kwaliteit bus 7.0
    70% Complete
    Service 7.0
    70% Complete
    7
  • 28 sep 2014

    South West Tours is wat mij betreft een echte aanrader. Positief ingesteld, professioneel, behulpzaam, meedenkend, een goede prijs en een goede kwaliteit. Deze kwaliteit uit zich in alle elementen van deze organisatie. Te denken valt aan de professionele chauffeurs, de bussen en de manier van communiceren. Wij zijn dik tevreden over South West Tours!

    Kwaliteit bus 8.0
    80% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    8.5
  • 7 sep 2014

    South West Tours had alles perfect en volgens afspraak geregeld. Wij zijn absoluut tevreden en raden jullie aan bij onze kennissen en vrienden.

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    9.5
  • 7 sep 2014

    South West Tours is in mijn optiek een perfect busverhuur bedrijf die al je vervoerszorgen uit handen weet te nemen. De communicatie verliep zeer prettig en was helder. Ook werd er snel en adequaat op onze vragen geantwoord. Tot slot verliep de uitvoering van de rit zeer goed. De chauffeur was netjes, beleefd en had humor! Wij hebben absoluut geen aanmerkingen op onze rit. Wij geven een 10 voor jullie uitstekende service.

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    10
  • 2 sep 2014

    Top busje en super goede en meedenkende bestuurder. Een comfortabele rit dus helemaal top! Gr Maikel

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    10
  • 13 aug 2014

    Was een prima chauffeur die netjes reed. De rit is erg comfortabel verlopen en eigenlijk is alles naar wens geweest. Vanaf de offerte tot na de uitvoering van de rit. Onze dank voor de goede zorgen!

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    9
  • 8 aug 2014

    Wij zijn heel erg tevreden over South West Tours. Goede, duidelijke, heldere communicatie. De rit is naar alle tevredenheid uitgevoerd. Onze dank.

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    10
  • 23 apr 2014

    Ons dagje uit is super verlopen dankzij South West Tours. De bus was superluxe, tot verbazing van iedereen. Overal op tijd aanwezig en wijzigingen tussentijds of vlak van te voren waren geen probleem. Ik weet wel met welk touringcarbedrijf wij ons volgende uitje boeken!

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    10
  • 3 apr 2014

    Alles volledig nagekomen en prettig in het contact

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    10
  • 25 mrt 2014

    South West Tours is een goeie bus onderneming niks mis mee.
    Leuke gezellig chauffeur keurig op tijd als afgesproken.

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    9.5
  • 7 mrt 2014

    Naar tevredenheid uitgevoerd. klein puntje: op jullie site stond € 1400,00 incl. btw, de prijs was echter excl. btw, de eigenaar vertelde dat hij dit niet anders in kon stellen op de site.

    Kwaliteit bus 7.0
    70% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    8
  • 2 mrt 2014

    zo door gaan met het goede prijs kwaliteit

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    10
  • 19 feb 2014

    Alles was de vorige keer prima, erg gezellige chauffeur die zijn privé nummer gaf mochten we eerder naar huis willen, erg prettig mee gehad.

    Kwaliteit bus 10.0
    100% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    10
  • 31 jan 2014

    South West Tours verzorgde onze reis naar Berlijn vanuit Groningen.
    + South West Tours bood de beste prijs en prijs-prestatie.
    + We hadden een prima luxe touringcar en werden comfortabel en veilig vervoerd.
    + De chauffeur paste zeer goed bij de deelnemers van de reis qua leeftijd en belangstelling.
    + De chauffeur beschikte over de juiste papieren.
    + De chauffeur dacht pro-actief en op prettige wijze mee met de invulling van het sightseeing-onderdeel van het programma. Dit was mede mogelijk omdat de chauffeur goed thuis was in de plaats van bestemming.
    + De chauffeur optimaliseerde het reisschema t.a.v. rusttijden.
    + De mogelijkheid om de bus te laten bestickeren o.b.v. eigen ontwerp.

    - SW-tours had ook een aanvullende offerte aangeboden voor hotel-verzorging (dus aanvulling op alleen de bus-reis). Deze is niet aangekomen.
    - In een van de contacten werd beloofd voor een bepaald tijdstip een offerte te sturen. Pas na bellen na overschrijding van deze beloofde termijn werd hieraan voldaan. Genoemde reden was drukte.
    - We hebben de bus laten bestickeren. Bij de proefdruk is over het hoofd gezien dat het lettertype veranderd was (we waren vergeten om lettertype in te sluiten) waardoor de sticker minder mooi was en niet volgens onze huisstijl. Na bestickering stak er een oude sticker onder nieuwe sticker uit. Dat kon echt niet! Gelukkig is dan na overleg gerepareerd (maar er was helaas/echter wel overleg voor nodig...).

    Eindconclusie
    -------------
    We zijn zeer tevreden en willen graag weer op pad mét deze maatschappij en hopelijk mét deze chauffeur.

    Kwaliteit bus 8.0
    80% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    8.5
  • 29 jan 2014

    De buschauffeur was zeer aardig en wou ons overal graag mee helpen. Hij vond het zelf ook zeer mooi om een keer bij een roeiwedstrijd te zijn en vond het niet erg om ook even te helpen met het dragen van de spullen. Zeer bedankt voor deze mooie reis.

    Kwaliteit bus 8.0
    80% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    9
  • 26 jan 2014

    Hele vriendelijke chauffeur!! Netjes op tijd , gezellig in de bus.

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 10.0
    100% Complete
    9.5
  • 24 jan 2014

    Leuke vriendelijke chauffeur, gezellig gehad! Vervelend vonden we de lange tijd dat hij niet mocht rijden ivm die rusttijden wet maar dat heeft niets met de heer zelf te maken. Mooie bus ook, perfecte grote voor het gezelschap!

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    9
  • 23 jan 2014

    de bus arriveerde keurig op tijd en een vrolijke buschauffeur reed ons naar de bestemming. Alles keurig verzorgt met koffie/ thee onderweg. Contact vooraf bij reservering verliep ook prima, ook na de boeking nog een lunch onderweg te regelen. kortom goede ervaring!

    Kwaliteit bus 8.0
    80% Complete
    Service 8.0
    80% Complete
    8
  • 22 jan 2014

    Zeer oude bus en chaufeur kon ons niet op locatie afleveren en moesten deels lopend naar de bestemming.

    Kwaliteit bus 6.0
    60% Complete
    Service 5.0
    50% Complete
    5.5
  • 22 jan 2014

    We hadden een luxe bus voor 25 personen toegezegd gekregen. Er kwam een bak voor meer dan 50.
    We zouden bij de ingang van het Rijks worden afgezet. Dat werd 200 meter lopen wat voor twee personen tamelijk veel was. Was vooraf gemeld! Zowel bij de aankomst als bij het vertrek

    Kwaliteit bus 9.0
    90% Complete
    Service 9.0
    90% Complete
    9

Terug naar profiel van South West Tours

Huur nu een Bus met Chauffeur bij South West Tours of start uw vergelijking

Vind uw bus bij een van de talloze busverhuur bedrijven in Nederland. Bespaar door prijzen en ervaringen te vergelijken.